RE: ekološka čistila (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Eko kotiček

Sporočilo

Eko Vila -> RE: ekološka čistila (4.10.2010 20:39:12)

Na tej povezavi si lahko ogledate prispevek o domačih čistilih in o tem kako škodljiva za okolje in ljudi so lahko kupljena čistila.

niwaj -> RE: ekološka čistila (10.3.2011 14:20:22)

Tudi tukaj sem našla nekaj naravnih čistil in ideje kako odstraniti madeže.
Nasveti za čiščenje

niwaj -> RE: ekološka čistila (29.4.2011 11:06:41)

Kar zgrozim se ko berem, kaj vse vsebujejo čistila iz trgovin! Toliko škodljivih kemikalij! Pa še drage so! Preberite si članek Zdravju škodljiva čistila in alternative in začnite živeti EKO!

artista7 -> RE: ekološka čistila (8.7.2011 12:27:19)

ŽE LEP ČAS NISEM KUPILA KISA V TRGOVINI IN IMAM ENAKO VPRAŠANJE, JE MOŽNO VSE TO ČISTIT Z DOMAČIM JABOLČNIM KISOM? NAŠ JE KAR MOČAN (SKLEPAM PO TEM, DA SE LAHKO TUDI VLAGA VANJ..)

artista7 -> RE: ekološka čistila (8.7.2011 12:33:23)

pa za caps se opravičujem, nis e mi dalo še 1x potem tipkat :P

artista7 -> RE: ekološka čistila (9.7.2011 23:13:11)

evo, ker drugega kisa doma ne premoremo že kaki dve leti sem tole poizkusila kar z domačim jabolčnim. prvi poizkus je bil 1 dl kisa v boben od stroja, cunje barvne na 40 stopinj - cunje mehke, dišijo čudovito in kisa se ne voha! prijetno presenečenj. drug poizkus: odtok. Stresla notri pol šalce sode iz Eurospina (hvala Jančika za info) in čez pol šalce kisa. Se je spenilo, nič pretresljivega, odtok odmašen :) DABEST :D
mimogrede pa par teh trikov s sodo piše kar na embalaži :)

1sonček -> RE: ekološka čistila (17.11.2011 10:59:10)

Pozdravček,

izdelujem naravni detergent za perilo z nežnim vonjem po sivki ali limoni. Iz marsejskega mila z ekološkimi eteričnimi olji in sodo bikarbono, zato ni potrebno dodajati mehčalca.

več informacij na soncek.zame@gmail.com

Lp,

Sonček

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]