Alenka_ -> RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del (22.6.2009 19:14:38)
|
morm se mal izkašljat: že dolgo časa me takoooo jezi (prav tako kot tebe meta) ko veliko ljudi, ki prvič vidi Saro, takoj začne z: "ja ti si pa ornk baba,... si pa fajn okrogla,... a te mami preveč hrani,... joooj kakšn buhtelček,... kakšen mišelinčk..." MISLM!!! a je to treba takoj ko vidiš otroka začet nabijat? a so take opazke sploh potrebne?!! jaz če vidim kakega otročka, ki ima okrogla lička in ni suh ko zobotrebec, nikoli ne začnem s takimi o debelosti... pa kaj je pa s tem narobe, če ima mal več zaloge? saj jo potrebuje za rast!!! ne poznam pa nobenega otročka Sarinih mesecev, da nima niti kančka špehca... pa saj ga porabijo in potrebujejo! meni se Sara ne zdi nič preveč okrogla ali še slabše: debela. meni se zdi normalna in HB da je zdrava! je res da velika (se je tudi rodila že velika) in pač kazalce na tehtnici tudi zato potegne navzgor! moti me pa to zaradi tega, ker sem se sama celo življenje borila s kilogrami... do svojega 17. leta sem bila bajsika in na račun tega tudi 17 let poslušala opazke, ki so me globoko prizadele... in to je bilo zelo pogosto... pol sm se odločila in mi je uspelo skenslat 25 kil... in me prav zato boli ko kdo začne tako govoriti o moji mali princeski. lahko bi krivila samo sebe, če bi bila Sara res debela, če bi jo preveč hranila in to s praznimi kalorijami. tako pa se mi zdi, da ravno prav poje čez dan (2x mleko, 1x sadje, 1x zelenjava/meso/kuskus/riž/...) in glede na njeno gibanje in telovadbo čez dan porabi vse. uf.... no pa sm se izkašljala.... [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|