Alenka_ -> RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del (1.7.2009 12:19:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ dober dan! midve sva danes že obletali celo mesto po dolgem in počez... sva že ob 7.45 hitele ven, ker je kazalo, da bo spet ful vroče al pa da bo dež... to vreme res ne ve kam sam s sabo [sm=smiley36.gif] mal sem se zafrknila, ker sva imele opravke (beri: za mami nekaj lepega za v nedeljo kupit) in sem čist odlkolpila, da se vse štacune odprejo šele ob devetih [sm=zmeden.gif] in sva pol kr lutale po mestu... končno nato dočakale 9. uro, kupile mamici eno lepo srajčko, nesle atijevo obleko v čistilnico, prišle domov, pojedle in sedaj naša miška že spančka [sm=bravo.gif] včeraj sem imela pravo raziskovalno nalogo kje za [sm=hudicek1.gif] dobit kako lepo oblekico za krst... pa nisem hotla tistih oblekic, ki so prav krstne (sicer so mi takoooo lepe), ker za tistih 20 minut ravno ne bi dala 40 eur za oblekico... pa sem zato iskala nekaj takega, da bo lepo in da bo to lahko še naprej nosila... pa sem jo končno zagledala!!! lepo belo oblekico (dolgo), roza majčko, bele nogavičke z roza pentljico in za na glavo roza trakec s pentljico... vse se tako lepo barvno ujema ker sem našla čisto isti odtenek roza barve... [sm=bravo.gif] sem Saro danes zjutraj oblekla in skoraj solzico spustila zraven, ker je bila takooooo lepa in nežna! [sm=9nebesa.gif] zdej moramo pa samo še torto napravt, hrano nakupit in čakat na nedeljo... [sm=smiley1.gif] bi ti jo lahko jaz posodila. škoda, ker nisi prej napisala, da ti je takšna oblekca všeč. joooj...vidiš na to pa sploh nisem pomislila... avtomatično sem imela v glavi, da je treba Sari nekej kupiti... pa bi si res lahko izposodila... matr za ta krst sva se tako hitro odločila, da imam zdej tolk stvari v glavi da enostavnih rešitev sploh ne vidim [sm=zmeden.gif] hvala ti vseeno! zlata si! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|