arabela* -> RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del (29.6.2009 10:06:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo sva že nazaj... Sara se je tako zmatrala v čakalnici, ker je vse tam zabavala da zdej že spi [sm=smiley1.gif] pikice so pa... je tudi rekla da so lahko od marsičesa ampak da se časovno ujema s tem da sem ji dala par dni nazaj fruchtswerge... mi je bilo žal da sm ji ga sploh dala za jest. nikoli več! seveda pa bog ne daj da bi prej prebrala kaj vse je notr. sm tko jezna nase!!!!! zdej pa grem počistit stanovanje, ker kmalu dobiva obisk dveh mojih najboljših prijateljic... vsaj tu v Kranju bo spet dež [sm=smiley36.gif] mormo velik prečvekat! No samo da ni kaj hujšega. Kaj boš jezna Alenka nase, nič ne moreš, si ji pač dala fruchtswerge. Veš, da večina dojenčkov to je. L ga še ni probala in ga ne bo zaenkrat še. Ravnokar sem ji naredila marelico, banano in mini skutko. Je bolj zdravo sigurno. naša A je bila na to alergična..ko je bila mala..pa pridemo k dežurnemo in nas je tako nahrulila,češ,kaj si mi mislimo,da damo otroku to za jest...[sm=smiley29.gif]
|
|
|
|