Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:31:36
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla! tudi mi smo že nazaj s koroške. malo sem vas preletela. jaz kuham vsak dan, če nisva ravno kje na potepu. do sedaj sem celo dva menija kuhala - okrog enih za A inokrog treh za naju z najljubšim. zdaj bom pa začela samo enega...prilagojenega.... bova pač midva bolj zdravo jedla Kadar pa se z A kje potepava (npr na srečanju v Tivoliju), pa vzamem kak junk food (horse burgerja, burek..). Dostkrat tudi tašča dostavi kak ričet, lazanjo in podobno, jaz pa samo pogrejem ali spečem do konca.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:33:14
|
|
|
|
ključek
|
< Sporočilo je popravil Me to you -- 28.6.2009 20:34:41 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:33:57
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem tudi dobila odobreno za krajši delovni čas. Pa saj ti tega sploh ne morejo zavrnit Saj to veva, da je najina pravica in nama ne morejo zavrniti, ampak se tak lepše čuje, da sma dobile odobreno. A ne MTY?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:35:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem tudi dobila odobreno za krajši delovni čas. Pa saj ti tega sploh ne morejo zavrnit državna firma res ne, kakšen privatnik bi pa znal kej zapletati situacijo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 20:35:56
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Kako ste se pa kaj ostale imele čez praznik/vikend? No samo, da ste uživali. Malo smo se potepali in je minilo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:36:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem tudi dobila odobreno za krajši delovni čas. Pa saj ti tega sploh ne morejo zavrnit Saj to veva, da je najina pravica in nama ne morejo zavrniti, ampak se tak lepše čuje, da sma dobile odobreno. A ne MTY?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:36:35
|
|
|
|
Olivija*
|
tiste, ki že vozite otročke v avtosedežih - a vam spijo not? naša punca nikakor ne more zaspat. glava ji opleta levo in desno, žulijo jo pasovi.... ... imamo romer kinga. na krajših turah tu po lj ni zaspala, pa sem mislila, da je bilo prekratko...ampak danes na koroško tudi ni, čeprav je bila zaspana kot mina, pa šenjena ura za spanje.... vmes smo se kar v velenju ustavili, da bi ji kupila tisto oporo za vrat, pa niso imeli.... a bo to sploh kaj pomagalo? nameravala sem kupit tako kot povšterček, ne tisto napihljivo...se mi zdi, da bolj diha... kaj pravte?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:38:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ojla! tudi mi smo že nazaj s koroške. A ste spet prinesli bio hrano v LJ?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 20:40:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Glede tega pa - ko gremo zjutraj vsi od doma in pridemo zvečer domov, ni nič razmetano Ko še ni bilo bubike sem šla po bubija v vrtec, potem na dooooolg sprehod, igrala,.... pač sva bila zunaj če je bilo vreme primerno. Domov smo prišli samo za risanko, večerjo, kopanje in spat Zjutraj spet vstali, se obleki in šli v vrtec. Ja kaj pa kosilo, ko kuhaš? Takrat se naredi svinjarija. Punce dajte mi povedati, ali kuhate vsak dan kosilo? Ker tu pri nas, ko se menim z babikami kuha vsaka tretja. To sem govorila za čas pred bubiko..... ne, če je bil moj v službi, nisem kuhala. Dela 6-18, itak gre na kosilo, zvečer pa že po hladilniku pobrska. Zase skuham kaj na hitro, bubi pa ima komplet v vrtcu. Popoldan še kaka sadna ali mlečna malica, za večerjo običajno čokolino. Drugače pa pri nas špila tudi ta varianta, da kupimo v Intersparu recimo že pečene bedrce ali kaj podobnega in zraven naredim samo še riž z zelenjavo in solato. Zdaj bom pa še razmislila.... mislim, da mi bo časovno in finančno zelo ugodno, če kar v službi naročim kosilo za domov. No, da ne pozabim - tu je še moja mami, ki velikokrat poskrbi za nas če gremo iz vrtca k njej, ima kaj kuhano in da še za domov.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:40:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Za naše bejbije je itak vseeno. Za malo večje pa so baje letos ful uredili v LJ, nova otroška igrišča in podobno. Saj že prej ni bilo slabo, bubi se je kar igral. Edino, kar me je ful motilo - igrala so na direktnem soncu, nobene naravne senčke nikjer Za naše tamale je res vseeno, ampak meni osebno pa ni všeč bil živalski vrt. Glede na to, da je edini v državi bi se lahko malo bolj potrudili. res je. Saj ne vem, če se že da šimpanze videt, tam je bila taka žalost
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:42:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A ste spet prinesli bio hrano v LJ? ja, seveda jajčka, mleko, skuto..., pa flance solate in cvetače...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:43:41
|
|
|
|
pf
|
tiste, ki že vozite otročke v avtosedežih - a vam spijo not? kaj pravte? No mi smo danes šli prvič malo dalj z avtom odkar imamo avtosedež. Imamo romer safefix in sem nalašč sedela zraven nje, da bi videla kako bo kaj punci šlo spanje, ker je bila tudi zaspana. Sedež sem dala v najnižji položaj, beri spalnega (kak bi to bil spalni ne vem) in je zaspala. Pa ji ni nič glavica opletala. Zaspala je po petih minutah vožnje (zaspane). Oporo za vrat sem jaz kupila v BC od kitty, ampak kaj čem z njo, če itak ima ob strani avtosedeža tisto oporo ful ob glavici. Imam jo v avtu, ampak ne vem še, če jo bomo rabili. Bomo videli. Da ni kje ati prehitro bremzal in menjaval ročico za prestave? Ti, ti ati. Jaz sem mojemu rekla, ker je tudi bolj hiter, da naj vozi po pameti in smo potovali tak kot nedeljski šoferji.
< Sporočilo je popravil pf -- 28.6.2009 20:44:53 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:44:05
|
|
|
|
Olivija*
|
grem A spat dat....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 20:44:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Živjo! Smo danes prišli ja. Blo je super, danes je bil prvi dan brez sončka, drugač je blo ful lepo. Edino voda je bila mal premrzla . Tako da naslednji četrtek spet šibamo na podaljšan vikend ! upam, da bo zdaj julija kaj sončka in se še voda segreje do našega morja
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 20:44:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf MTY kdaj greste na morje? ne vem, če bomo še kaj šli. mislim, da je bil dopust kar maja. Zakaj pa to? Nam se je lani tako zgodilo - za 1. maj smo bili 4 dni v Umagu, potem pa je bubi v začetku julija dobil vodene koze in smo morali morje odpovedat. Ko je bil ok za kopanje, pa jaz nisem več upala it. Tako da smo šli v Terme Topolšica za 3 dni in smo se imeli ful fajn Pa res poceni je. No, potem sem jaz imela še en teden polnega penziona v porodnišnici sredi avgusta
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:46:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* res je. Saj ne vem, če se že da šimpanze videt, tam je bila taka žalost Meni je bil največja atrakcija lev, ki lula čez ograjo po mimoidočih obiskovalcih. Sploh otročkih, ki so radovedni in ga hodijo gledat od blizu. Pa ne lula malo in tudi nese ful. Fuj.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:48:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, seveda jajčka, mleko, skuto..., pa flance solate in cvetače... Cvetačo pa hitro posadi, mi že jemo brokoli iz mojega vrta, tak je že velik.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:51:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tiste, ki že vozite otročke v avtosedežih - a vam spijo not? naša punca nikakor ne more zaspat. glava ji opleta levo in desno, žulijo jo pasovi.... ... imamo romer kinga. na krajših turah tu po lj ni zaspala, pa sem mislila, da je bilo prekratko...ampak danes na koroško tudi ni, čeprav je bila zaspana kot mina, pa šenjena ura za spanje.... vmes smo se kar v velenju ustavili, da bi ji kupila tisto oporo za vrat, pa niso imeli.... a bo to sploh kaj pomagalo? nameravala sem kupit tako kot povšterček, ne tisto napihljivo...se mi zdi, da bolj diha... kaj pravte? novega ali kak starejši model? Mi imamo 2006 pa sem videla, da imajo novejši narejeno še dodatno oporo za glavo. Pri našem je ful široko in ji tak čudno na stran zdrsne glavica. Na stran, ne pada ji naprej, ker imam poležanega. sem že šla gledat originalno blazino za not, pa sem si premislila. Sem ji zaenkrat kupila tako malo za okoli vratu, pa nisem prepričana, da bo ok Zdaj bom probala še malo improvizirat, eno pleničko ali malo brisačko si bom zrolala, da ji založim ob strani pred daljšo vožnjo. STM Starlight pa ima tak fajn ozko pri glavi, da lepo nasloni in pančka. Po drugi strani pa ven ne vidi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del 28.6.2009 20:51:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, potem sem jaz imela še en teden polnega penziona v porodnišnici sredi avgusta Je bil polni? Hrana v bolnišnicah je meni bolj tak, tak. Jaz nisem mogla nič jest od vsega vznemirjenja, ko sem bila jaz konec avgusta na polnem penzionu.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:53:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj bom probala še malo improvizirat, eno pleničko ali malo brisačko si bom zrolala, da ji založim ob strani pred daljšo vožnjo. Bubi ti si zakon. Ti pa res razmišljaš o vsem in nas rešuješ z nasveti. Tole pleničko bom jaz narolala, ko gremo na morje. Sicer ji glavica ne pleše, samo malo bolj mehko bo, ko bo pankala punca po poti.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:54:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Oporo za vrat sem jaz kupila v BC od kitty, ampak kaj čem z njo, če itak ima ob strani avtosedeža tisto oporo ful ob glavici. jaz sem tudi tole kitty oporo kupila Ja, novejši Romerji imajo ožji predel pri glavi in so boljši glede tega.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:54:44
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj bom probala še malo improvizirat, eno pleničko ali malo brisačko si bom zrolala, da ji založim ob strani pred daljšo vožnjo. Bubi ti si zakon. Ti pa res razmišljaš o vsem in nas rešuješ z nasveti. Tole pleničko bom jaz narolala, ko gremo na morje. Sicer ji glavica ne pleše, samo malo bolj mehko bo, ko bo pankala punca po poti. Ja naš je nov in ima res ozko pri glavi narejeno, bolj skoraj ne bi moglo biti, ampak ven pa res ne vidi kaj pri straneh dobro, ker je bavc še premali.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:55:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tiste, ki že vozite otročke v avtosedežih - a vam spijo not? naša punca nikakor ne more zaspat. glava ji opleta levo in desno, žulijo jo pasovi.... ... imamo romer kinga. na krajših turah tu po lj ni zaspala, pa sem mislila, da je bilo prekratko...ampak danes na koroško tudi ni, čeprav je bila zaspana kot mina, pa šenjena ura za spanje.... vmes smo se kar v velenju ustavili, da bi ji kupila tisto oporo za vrat, pa niso imeli.... a bo to sploh kaj pomagalo? nameravala sem kupit tako kot povšterček, ne tisto napihljivo...se mi zdi, da bolj diha... kaj pravte? naša spi brez problema. pa sej romer ima oblazinjen del za glavo. vaš nima?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:56:33
|
|
|
|
pf
|
Saraya pa musako greje. In ker je ati vesel, se je zavleklo in ne pride čvekat.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 28.6.2009 20:57:43
|
|
|
|
pf
|
Olivija pasove odrahljaj malenkost, če jo tiščijo. Saj mora biti bolj tesno, ampak žuliti je pa tudi ne sme, da ne bo punca sitna med vožnjo.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.