|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
24.6.2009 18:11:51   
arabela*
jaz pa sem končno doma...sem danes cel dan imela laufarijo...zdaj sem se končno uspela najest,pa malo spočit...M pa uživa v hojici...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.6.2009 18:12:15 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.6.2009 18:32:53   
Virtualna
Ja, spegu sem ji tudi ze pokazala...pa se kar rada gleda vanj...se smeji, ko se zagleda v njem...ma pri tistih posnetkih je bla pa stala....prav uzaljena je bla...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 527
24.6.2009 19:30:52   
Jazzy1
No, mi zdaj gremo na morje. Se beremo v ponedeljek! Lep konec tedna vam želim!! 

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 528
   RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del
24.6.2009 19:43:39   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

ZDaj grem pa tudi jaz pakirat - jo danes zvečer mahnemo na obalo v upanju, da bo tam vseeno mal bolj suho kot tle v Lj. Grrrrr pa tole vreme. user posted image

Jazzy lepo se imejte na obali. Po moje bo ziher kaj boljše vreme, pa saj je tudi malo boljše napovedano.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 529
24.6.2009 19:53:50   
pf
Lana je prej krstila nov avtosedež. Sedi not kot  ena važička in duda tak ponosno afnica mala. Sva šle k njeni prijateljici Evi, da sta se malo igrale. user posted image

< Sporočilo je popravil pf -- 24.6.2009 19:54:14 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 530
24.6.2009 20:04:48   
*bubi*

Lepo se imejte, jazzy user posted image

Pa vsaj nekaj sončka vam želim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 531
24.6.2009 20:14:13   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Lepo se imejte, jazzy user posted image

Pa vsaj nekaj sončka vam želim user posted image

se podpišem!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.6.2009 20:14:43   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lana je prej krstila nov avtosedež. Sedi not kot  ena važička in duda tak ponosno afnica mala. Sva šle k njeni prijateljici Evi, da sta se malo igrale. user posted image

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 533
24.6.2009 20:30:54   
arabela*

lepo se imejteuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
24.6.2009 20:55:48   
pf
Lahko noč punce. Sem spila deci kraške črnine pa skor da vidim dva ekrana. Grem raje pred TV in počivati. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 535
24.6.2009 21:05:46   
petra1978
Čer

Evo mene po dveh dneh. Včeraj sem bila cel dan brez neta, pa saj ga sploh nisem pogrešala, sem imela take fajn obiske user posted image . Danes sma pa se tudi cel dan potepala z Galom. Sma bila na obisku pri sodelavki, me je zanimalo kaj je novega v službi.

Dobili smo 3. zobek in čakamo še na 4., ki se že vidi, noče pa še ven, kupila sma pa tudi prvo ščetkico, da bomo malo zobke krtačliuser posted image

Zdaj grem pa nekaj pojest, sem takoooo lačna.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.6.2009 21:17:19   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: leda

me večkrat na dan spomni na uno risanko od kojota, ko velikan vzame zajca v pest in ga ves navdušen začne velikansko nežno tapkati po glavi: Ja ču te maaaziti i paaziti...

Kar slišim gauser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.6.2009 21:17:21   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

dober dan čveke!

sm rekla, da vam morm prav napisat, ker je bla Sara toooolk posrečena in sem se ji še pol ure smejala: saj ste že vidle tisto reklamo za mobitel, ko en da gol in pol vsi dvigujejo roke... no Sara je prejle ravno ujela to reklamo in je vsakič, ko je pokazalo nekoga ki dvigne roke (a la mehiški val), tudi ona dvignila obe roki in zavpila zravn... joooj miška moja! škoda da nism mela fotoaparata pri roki.... bom naslednjič prav v stanju pripravljenosti, ko bodo kake reklame... upam, da mi uspe posnet pa vam bom tle gor pokazala user posted image

Frajerka mala! Jaz Lovra ne pripravim niti do tega, da bi dal pa-pa. No, včasih po hitlersko dvigne roko. Mah, enkrat do 1. razreda bo menda pogruntaluser posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.6.2009 21:23:50   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: leda

sicer pa je plan, da gremo v petek, če se obe spremenljivki: vreme in elino zdravje (dovolj) izboljšata.

Mi gremo tudi v petek... Pa upam, da bo Lovro tudi do takrat odvrgel svoje pike. Vreme pa menda bo malo boljše od sobote naprej

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.6.2009 21:24:04   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Dober dan user posted image

kako ste? Kaksno imate kaj vreme po Sloveniji? Pri nas v Berlinu je ze od samega jutra tako vroce, da je joj...

Sem par dni nazaj s kamero snemala Leylo, ... pri igranju, pri plazenju, pri cviljenju, pri smejanju...skratka vsega zivega je na tem posnetku...no in...zjutraj se vsedem in pac skupaj z njo si ogledam njene posnetke... sem hotla videt njeno reakcijo pri gledanju same sebe...

Punce drage, na samem zacetku je gledala s takim zacudenjem, ces...ja kdo pa je to, tak se je obracala po celem stanovanju in iskala "nekoga"... s takimi taveliiiiiiiiiiikimi uckami je zjala v TV in gledala, gledala in gledala....nakar se je pa jokat zacela, sploh je umiriti nisem mogla, samo jokala se je in s prstkom kazala na TV user posted image ... sele, ko sem tv ugasnila, se je umirila user posted image
Jest sem mela obcutek, da ona ne ve, da je to ona, ne vem no...dobila sem obcutek, kot bi bila ljubosumna na "puncko" ki jo je njena mamica drzala v narocju... moja miska mala user posted image

Mislim, da enkrat po 1. rojstnem dnevu prepoznajo svojo podobo v ogledalu torej bo najbrž tole nekaj podobnega. Revica mala...le kaj se ji je pletlo po glavi.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.6.2009 21:29:17   
meta21
Pa dobro noooo... Zadnje dni, vedno ko pridem, vse pobegnete. Še jutri vam dam možnost pol me pa do sred julija ne vidte tle gor... Dost mam tega, da se nobena noče družit z mano!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 541
24.6.2009 21:32:31   
*bubi*
Bubika pa je začela ljubosumje kazat. Babica ne sme bubija ali pa bratrančka pocartat, takoj k njej sili. Tudi jaz ga ne smem dvignit, se mi kar na nogo obesi user posted image
Isto je bilo včeraj - sem Gala cartala, pa se mi je po nogi vesila in vstajala. Sem še njo dvignila in se je tak stiskala k meni kot da me že 3 dni ne bi videla user posted image  Čisto v stilu: "moja mami"

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 542
24.6.2009 21:33:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pa dobro noooo... Zadnje dni, vedno ko pridem, vse pobegnete. Še jutri vam dam možnost pol me pa do sred julija ne vidte tle gor... Dost mam tega, da se nobena noče družit z mano!!!

user posted image  zdaj bomo na smene tukaj. Bo verjetno kar eno zatišje.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 543
24.6.2009 21:38:30   
Lara Croft
Naša pa kar se spanja tiče kapo dol. Je pravi zaspane. Ponoči celo noč do sedmih, pa še čez dan trikrat po uro.

Samo res ej.... Lara je spala od 12h do 12.45..... in od 15h do 15.20.....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 544
24.6.2009 21:39:27   
Lara Croft

user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 24.6.2009 21:40:25 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 545
24.6.2009 21:41:05   
meta21
Haha...Lara vidim, da si mogla popravlat. Je blo kot nepospravljeno stanovanje, kaj? Hihi...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 546
24.6.2009 21:41:39   
meta21
OMG!!! Kar 2x!!!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 547
24.6.2009 21:49:51   
arabela*
naše frkljice...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 548
24.6.2009 21:55:44   
*bubi*

OMG!!! Kar 2x!!!user posted image

če pa mra bit perfect user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 549
24.6.2009 21:58:06   
meta21
Saraya, kaj pa jeziš Mariso, da je tak resna na vseh slikahuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.