*bubi* -> RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del (30.8.2009 13:13:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babike,kaj rabi naša A za v vrtec??Kakšne copatke,pa kaj dajo mamice običajno zraven...kaj za oblečt,preoblečt........pojma nimam?? Nimate sestanka z vzgojiteljico? Mi ga imamo jutri za bubiko, ampak mislim, da imajo tudi večji, ki gredo 1. v vrtec. Glej, rabi copate in 1x komplet za preoblečt. Daj ji v kak nahrbtnik. Jaz bubijevega kar tam puščam, občasno vzamem domov in prečekiram. Dudo si rekla, da ne rabi več, flaške pa itak ne [sm=smiley36.gif]. Pa tudi če bi - se je treba takoj dogovorit, da je duda za doma, ne za v vrtec. Pri tej starosti bi se znalo zgodit, da bi se ji smejali. Aja, pa naj si nese kako majčkeno igračko zraven, ki ji je pri srcu. Bo mogoče lažje zaspala, če jo bo imela pri sebi. Bubi si Fickota ne nosi več v vrtec, lahko pa si tam izberejo igračko za spanje. Vse ostalo je odvisno od pravil v vrtcu - pri nas si recimo ne smejo vsak dan nosit igrač, samo v petek lahko kaj prinesejo. Zaželene so bile knjigice, da so jim prebrali. Ampak to je ful odvisno od vzgojiteljic in tudi jaz ne vem, kaj bo letos. Tudi za ostale stvari vam bodo povedali na prvem roditeljskem sestanku ali pa kar takoj: mi smo lani morali prinest risalni blok 20 listov (lahko izkoristiš zdaj, ko so akcije, ker septembra bo dražje), paket 100 papirnatih robčkov, zobno ščetko in en paket PVC kozarčkov. Je pa to spet odvisno od vrtca oz. vzgojiteljic.
|
|
|
|