Marsy
|
gold fish midve ne moreva biti z njim v službenem stanovanju, ker je enosobno in sta še 2 sodelavca zraven. pf Ja sej, pogovor, pogovor, pogovor. Pogovarjava se velikokrat, ampak me ne vzame resno, zdej je nekako mal dojel, da mislim precej resno in danes 'že' drugič v tem tednu pride domov. Vsaj spat ne bom šla sama, pa kakšno uro bo s Kajo. Če se vozi domov, je finančno precej na slabšem; naredi 160 km v eno smer, porabi 3 ure časa, v službi je manj, potnih stroškov ne dobi, utrujen je... Bom zdej pustila to temo . Ko bom v službi, bo že boljš, se tolažim. Saraya: trenutno vsi so na dopustu, poročnih potovanjih - prav nobenga ne najdem za družbo, ne morem da verjamem. Danes sem se celo uspela zmenit s prijateljico, da pride k meni, ko mala zaspi, se je pa napovedal, da prihaja k meni. Kako je tvoja mala? ma sej vidim, da nas vse ta teden nekaj daje... jao KDAJ PA GREDO VAŠI SEPTEMBRČKI SPAT? Kaja gre okrog 21h, pa mi je prej prijateljica rekla, da naj jo navadim prej dajat spat. Sam kako, če otrok takrat še ni zaspan? Razen, če popoldne ne bi zaspala. Sam to pa tud ne vem, kako naj ji preprečim, bo samo tečna.