Alenka_ -> RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del (23.7.2009 9:33:29)
|
DOBRO JUTRO!!! joooj punce vas berem...pa spremljam... samo za komentiranje mi pa časa zmanjka... vedno ko se spravim komentirat me Sara ali pa moj dragi prekineta in vsak vlečeta z ene strani [sm=smiley36.gif] Sara pridno napreduje, hodi ob pohištvu, pleza na kavč, ponavlja besede, mene že pokliče mami (oz. mama, mamami) [sm=bravo.gif], pokaže kako je ni, pokaže prosim prosim, ... pa seveda močno uveljavlja svojo trmo. morava kar mal bit močna in jo pustit, da se zjeza in da ne dobi vsega, kar bi ona rada dala v usta (beri: fotoaparat, kable...) kupili smo tudi poganjalčka (takega kot imata gal in bubika, le da ni medvedek pu ampak tista roza varianta) in je navdušena! res je to dobra naložba! vsakič ko se vozimo ji rečeva naj potrobi in s takim veseljem udarja tam po tisti hupi na volanu [sm=smiley36.gif] včeraj smo imeli pregled pri dermatologu in imamo konec avgusta naročenega kirurga. ob ušesku ima namreč kožni prirastek (en tak peceljček kože) in ji ga bo kirurg odstranil... dobila bo kak šivček. me je že malo strah ampak saj bo. so rekli da bo to takoj narejeno in nič hudega. ampak je malo nerodno, ker gremo naslednji dan v vrtec... ampak bomo pa toliko bolj pazili na tisto obvezico, ki bo nekaj dni ob ušesku. še vedno uživamo v atijevem dopustu in vsak dan kam drugam mahnemo... je prav luštno! Petra in bubi: če se do takrat ne oglasim: UŽIVAJTE NA MORJU MAXIMALNO! IN IMEJTE DOBRO VREME! tako... me že vlečeta moja dva, da naj se spokam izpred računalnika ker gremo spet u lajf... gremo k tašči na vrt in sfrizirat mami (jap sem se odločila za drastično skrajšanje las... upam da mi ne bo žal...) leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep dan!!!
|
|
|
|