Prvi dnevi nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

jak4 -> Prvi dnevi nosečnosti (24.5.2005 21:23:31)

Zgodilo se je 1. maja. Ker M ni bilo sem naredila test. Prvi test je bil negativen, čez nekaj dni pa je pokazal da sem noseča. Sedaj po cca 10 dneh pa se je pojavil rdečkast izcedek in pa rahli krči kot pri M. Zelo sem v skrbeh. Ali je to normalno?

smrka -> Prvi dnevi nosečnosti (24.5.2005 21:48:27)

Njaboljse je ce gres takoj ginekologu zaradi rdeckastega izcedka. Mene je tudi nazacetku zvijalo vendar takega izcedka nisem imela.
:nosecka:21 t

Aninka -> Prvi dnevi nosečnosti (24.5.2005 21:53:14)

Jaz sem 4 tedne noseca in imam ze 2 tedna podobne bolecine kot pred menstruacijo. Sem se pogovarjala z zdravnico danes, pa je rekla, da je to normalno, da pa obarvan izcedek ni in da ce se pojavi, je treba nekaj ur pocivati in ce ne izgine k zdravniku, ker to ni najbolj fajn. Je pa rekla, da je to pogosto zaradi pretirane fizicne obremenitve.

SOONka -> Prvi dnevi nosečnosti (24.5.2005 22:18:00)

Ne, ni normalno. Pojdi takoj h ginekologu. Lahko da je zacetek splava in ce gres pravocasno tja, se da to v nekaterih primerih preprecit!

Nannn -> Prvi dnevi nosečnosti (24.5.2005 22:23:12)

poglej si tale link in pojdi cimprej k G ali na urgenco...ne zelim te strasiti ampak samo opozoriti...

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=41688&idk=85

Srecno :angel:

sonček76 -> Prvi dnevi nosečnosti (25.5.2005 9:25:29)

joj tudi jst te res nočem strašiti, ampak pred tremi tedni se je to tudi meni zgodilo v 4 t....manjši krči, čisto malo izcedka in naslednji dan ss....sem tudi takoj ginekologa poklicala in mi je najprej rekel da ni nič hudega....pa je očitno vseeno bilo...:zmeden:

Če se moralo to zgoditi se je zgodilo saj dovolj zgodaj...tako, da sem zdaj v novih bojih:sloncek::sloncek:

Srečno, da bo vse OK!!:angel::angel:

Stran: [1]