m_m -> štipendija med letom (25.5.2005 9:44:20)
|
Oj. Mala se je včeri tuk jokala, da sem tistih par vrstic pisala celo uro. Zadeva je taka. Js sem prjavljena doma v skupnem gospodinjstvu s starši in sestro. Tak, da smo bli štirje, zdej nas je pa pet. Js sem že klicala na svoj zavod in še na enga, pa nimajo glih poštimano, ker so mi na vsakem drugač rekli. Ta naš, je bolj "strog", moraš še napisat prošnjo za medletno obravnavo, fotokopijo izpisa iz matične knjige... in vse ostalo kar piše na vlogi. Tadrugi zavod pa tega ne rab??? Pa še rekla, je da je bolš, da napišem, da sem v študentu, čeprav več nisem. Naš referent je pa reku, da to kar je zdaj, da sem doma, ne pa kak je blo med letom, ker se upošteva sedanje stanje. dohodki staršev se pa ne upoštevajo, tak, da ne vidim misla v prilaganju fotokpij teh odločb (dohodki itak niso nevem kaj, vedno sem malo nad povprečjem cenzusa na člana za štipendijo). Mam pa sam za leto 2004. To bi pol prišlo v upoštev pri vlogi drugo leto. Aja sem vprašala našga referenta, kak je pol z delom prek študenta pa glih tuk da ni reku, da nej zram priložim, ker itak ne bremeni, če je pod onih miljon šesto. A je pol to sam za firbce past al kaj. Edino sklep sodišča o preživnini bo kot dohodek, sam ga še čakam.
|
|
|
|