Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 19:02:19
|
|
|
|
rija
|
pa naj ide bobek.....saj je še eno uro odprt jaz bi šla, samo bom prišla glih do zaprtih vrat.....
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 19:03:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pa naj ide bobek.....saj je še eno uro odprt jaz bi šla, samo bom prišla glih do zaprtih vrat..... Samo res, ja. Naj se ena odpravi, pa je stvar rešena.
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 19:03:58
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pa naj ide bobek.....saj je še eno uro odprt jaz bi šla, samo bom prišla glih do zaprtih vrat..... mi je že javila, da ima nekaj dogovorjeno... bobek je pa kdo?
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 19:05:32
|
|
|
|
zvesta
|
Evo, prišlo moje varstvo. Grem zdaj tja in ji nesem mojo stekleno. Hvala vsem.
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 19:06:46
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Evo, prišlo moje varstvo. Grem zdaj tja in ji nesem mojo stekleno. Hvala vsem. Pa povej ji, da mislimo nanjo in na punčki.
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 20:53:40
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Evo, prišlo moje varstvo. Grem zdaj tja in ji nesem mojo stekleno. Hvala vsem. Pa povej ji, da mislimo nanjo in na punčki. Hvala! Sem predala sporočilo. Se vam najlepše zahvaljuje in prosi, da stiskate pesti za njuni pikici še naprej!
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 21:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem šele zdaj videla tole ... če še potrebuje ji jaz dam lahko mojo od Tommee Tippee ročno. Je malo rabljena, (1 mesec in pol). Zvesta, če jo še kaj vidiš, ji povej da tudi jaz mislim nanjo in ji želim, da bodo vse 3 čim prej izven nevarnosti in čim prej tudi doma pri očku.
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 21:17:07
|
|
|
|
zvesta
|
Otika, sem ti poslala ZS.
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 21:48:24
|
|
|
|
katipi
|
Tudi sama imam dvojčici, ki sta se rodili prezgodaj, vendar nista nikoli bili v kritičnem stanju. Samo mislim si lahko, kaj preživljata oba starša... Obema punčkama želim veliko moči in sreče, da se bosta prebili skozi najtežje in zrasli v zdravi punčki.
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 23:46:46
|
|
|
|
kaya2007
|
pa naj pokličejo dr. miglarja, bo sigurno zrihtal kaj iz avstrije..ma res sramota za naše porodnišnice! potem se pa čudijo, da bežimo čez mejo rojevat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?