Kerensa* -> RE: Hrvaške pesmi (22.6.2009 6:49:00)
|
Izvoli še za 2. rundo (kaj pa jaz vem, kje bom, ko boš "potrebovala" [sm=smiley1.gif]): - Ana Nikolić: Romale, romali - Ana Kokić: Mojne mala; Mrlja od karmina - Antonija Šola: Volim osmjeh tvoj - Bijelo dugme: Ne spavaj, mala moja; Tako ti je, mala, kad ljubi Bosanac - Ceca: Manta; Pazi, s kime spavaš; Šta je to u tvojim venama - Colonia: Amore mio; Kako je dobro; Najbolje od svega; Nisi ti više crno vino; No puedo mas sin ti; Pogledom me skini; Sve oko mene je grijeh; Svijet voli pobjednike; Ti da bu di bu da; Varalico; Sedam dana - Daleka obala: Osamdesete - Dalibor Brun: Neka, neka, nek se zna - Dara Bubamara: Zidovi - DJ Krmak: Papagaj; Puši, mala; Severina - Dražen Zečić: Bijeli veo; Ne daj, da te slome; Niko nema dva života; Stani, srce; Žao mi je, nisam htio - Electro team (E.T.): Da ti nisam bila dovoljna; Da živim po svom; Ne traži ljubav; Prazan stan; Tek je 12 sati - Film: Zamisli život u ritmu muzike za ples - Jami: Šibico moja - Jasmin Stavros: Idem u Sloveniju; Nemoj se udavati; Što bi ja s tobom - Karma: Dečko, ajde oladi; Malo pomalo; Šuti, moj dječače plavi; Zemljotres - Lepa Brena: Opa, opa; Miki Mićo - Luka Nižetić: Prolječe - Luna: Da me ljubiš nočima; SMS; Šečeru - Magazin: Pa nek živi rad; Sve bi seke ljubile mornare; Palo mi je na pamet - Maja Šuput: Čista petica - Mile Kitić: Plava Ciganko; Šampanjac - Minea: Da me 'oče Stipe; Lastavica; Suggar honey dečko moj - Novi fosili: Ja sam za ples; Ne može mi ništa - Plavi orkestar: Šta če nama šoferima kuča - Sejo Kalać: Ala, ala - Seka Aleksić: Aspirin; Crno i zlatno; Kraljica - Senna M: Tuc tuc - Severina: Da si moj; Dodirni mi koljena; Paloma nera; Mr. Taliman; Trava zelena - Srebrna krila: Mangup - Tatjana Matejaš Tajči: Hajde da ludujemo; Bube u glavi - Tijana Dapčević: Zemlja mojih snova - Tony Cetinski: Blago onom ko te ima - Tutti frutti band: Glavo blesava; Ko te nočas vozi kuči; Sex machine; Sječanja jednog mangupa - Twins: Bacila si čini; Mali mrav - Vlado Kalember: Evo noči, evo ludila; Ja nisam kockar; Suzana; Zgazila si srce moje - Vuco: Nek sam pijan; Podigla me iz pepela; Proklet bio alkohol - Zlatko Pejaković: Nesretnik sam od rođenja - Željko Joksimović: Tanana; Vreteno
|
|
|
|