ali obstaja,... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Spark -> ali obstaja,... (20.6.2009 12:51:25)

Kakšna služba, ki jih pokličeš in odpeljejo mačke v kakšno zavetišče ali kam?
Nekje na našem dvorišču je ena potepuška mačka skotila mislim da 5 malih muckov.
Men je full strah mačk, in jih ne mislimo imeti doma. Sedaj so mladički stari približno en mesec in mislim, da so bili dovolj časa tukaj. Sedaj pa nastopi problem, kam jih dati. Jaz jih niti ne upam, dotakniti, da bi jih kam odnesla ne upam. Do sedaj je bilo uredu, ko sem prišla na dvorišče so se umaknile, včeraj pa se niso in je mama mačka malo zasikala proti meni.
A je kdo pripravljen priti k nam ib vzeti te mucke k sebi?

uwaga -> RE: ali obstaja,... (20.6.2009 12:58:00)

Pokliči na najbližjo veterinarsko postajo, včasih jih pridejo oni iskat, sicer ti lahko povejo kako ukrepat naprej . Ali pa kako zavetišče.

Spark -> RE: ali obstaja,... (20.6.2009 13:48:13)

A mogoče veš ali veterinarske službe delajo ob vikendih, in kje je kakšna v ljubljani? 

helloKitty -> RE: ali obstaja,... (20.6.2009 14:00:47)

Veterinarske službe ob sobotah delajo nekje do 13.00. Imajo pa dežurne številke kamor lahko pokličeš. Samo to velja samo za urgentne primere (pomoje).

Spark -> RE: ali obstaja,... (20.6.2009 14:28:09)

Bom pa klicala naslednji teden. 

Anonimen -> RE: ali obstaja,... (20.6.2009 14:46:13)

pokliči na veterinarsko postajo ljubljana v mestni log. mislim, da imajo dežurstva tudi med vikendi. in ti bodo vsaj svetovali. verjetno boš morala pa potem v ponedeljek še kaj klicati za konkretne informacije.

sanja nk. -> RE: ali obstaja,... (20.6.2009 18:14:31)

kliči na gmajnice, tam je vedno nekdo dežurni...mislim da je zavetišče za živali gmajnice lj-Brezovica....
lp

ALWAYS LARA -> RE: ali obstaja,... (20.6.2009 18:46:40)

mačke morjo bot vsaj 2 mesca stare da gredo od mame.
ja poklič kako društvo pa povprašaj.

zakaj pa se bojiš mačk?

Spark -> RE: ali obstaja,... (21.6.2009 22:33:57)

Imam travme zaradi mačk. Ko sem bila majhna smo živeli v enem bloku in naša soseda je imela rada mačke. Začela je eni mački nositi mleko pred blok, in kar naenkrat jih je bilo vsaj 10. Te mačke so sedele na stopnicah pred blokom, in nato se niso hotele več umikati, ko smo hodili v blok ali ven. Kar skos so bile pred blokom. In mene je biloo full strah. Sem imela full nočne more zaradi tega. In še sedaj jih ne upam dotakniti. Mogoče malo hecno ampak strah me je.

Začuda ne vem kje so se mačke skrile, nikjer jih ni več. Danes že cel dan gledam na dvorišče, pa večkrat pogledam, da bi jih malo presenetila, pa ne vem kje so. Bom počakala s klicem, ker ne vem kje so.

Anonimen -> RE: ali obstaja,... (21.6.2009 23:28:01)

http://www.zavetisce-ljubljana.si/

http://www.zavetisce-horjul.net/

Stran: [1]