skrb (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

KiSsMyAsS -> skrb (24.5.2005 19:19:00)

Moj fant ima alergijo na cvetni prah ali je mozno da bo moj otrok imeu alergijo?? jst nism alergicna na nc. LP :sloncek:

Gina -> skrb (24.5.2005 21:09:57)

Možno, ni pa nujno. Še če bi bila oba alergika, ne bi bilo nujno, da otrok dobi alergijo. Bi pa imel seveda več možnosti.

Zakaj imaš pa ti tak nick, da potem nobeden ne ve, a bi te resno jemal ali ne?

KiSsMyAsS -> skrb (24.5.2005 21:12:07)

Tak nick mam skor povsod, pa vedno resno napisem kar mislim, zato brez skrbi, ce nebi resno misla nebi pisala sm... Hvala za odg. :sloncek:

Gina -> skrb (24.5.2005 21:31:37)

A tako....ja no, potem pa v redu...:)

Janeja -> skrb (25.5.2005 18:34:32)

Ja, na žalost je kar velika možnost, da otrok podeduje alergijo.
Tudi moj Jan je bil hud alergik že od prvih mesecev naprej. Mož ima alergijo na cvetni prah jaz pa nobene (oz. na sonce ampak to ne vem če šteje :zmeden2: )

Od začetka bodi pozorna na kakšne pikice, pa ne se pustit prepričat, da se otroku kožica čisti. Zahtevaj napotnico za alergološko, da se čim prej prepričate pri čem ste.

Uživaj v nosečnosti, pa držim pesti, da se vseeno ne boste ubadali z alergijami.

LP

Gina -> skrb (25.5.2005 18:58:35)

Kaj pa vem, jaz sem alergik, moj bivši ni, pa ima en otrok malo alergije, zelo občasno, ki zelo upam, da jo bo prerasel, drugi pa ne.
Moj:love: je tudi alergik, se pravi sva oba starša, pa naš mali za zdaj ne kaže nobenih znakov. Trkam.

Janeja -> skrb (25.5.2005 19:17:03)

Ja Gina, fejs trkaj.

Sicer pa ni 100% gotovost, da se alergija vedno podeduje. Imaš pač srečo, da si med tistimi redkimi. Tudi jaz še vedno upam, da moja pikica ne bo imela še teh problemov. Močno držim pesti za vas in za nas, da bo šla vsaj v drugo alergija mimo nas.

Stran: [1]