|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarke in slabost
24.5.2005 14:53:25   
renan
pozdravljene. tudi jaz sem :roza:- prvič. jutri bom stopila v sedmi teden. ze en teden mi je total slabo. ne bruham, ampak slabost se vleče konstantno cez cel dan. nic se mi ne lusta, moram se prisiliti, da spravim kaj vase. iz hladilnika sem morala odstraniti vse od cebule, cesna ipd stvari z vonjem. še kuhati sem začela brez čebule.:zmeden2: vse mi smrdi. wc cistim skoraj vsak dan.
ima katera kaksen dober recept proti slabosti? do zdaj sem odkrila le, da mi pomaga pepermintov žvečilen. (žvečila nisem že od rane mladosti:))
mogoče ve katera, kako dolgo se te slabosti vlečejo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarke in slabost
24.5.2005 19:03:32   
nejca1
:zmeden2::zmeden2:žal ti ne morem pomagati, sem 6 tednov noseča, pa me slabost še ni napadla, no če sem iskrena še nobeden od tipičnih znakov, razen nekoliko zaspanosti.

lp,:kuza::kuza:

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarke in slabost
24.5.2005 19:08:34   
rija
Tudi meni smrdi večina stvari, pa še zgaga me peče. Danes pa sem že ob 4.30 letala na wc! Proti zgagi sem probala koka kolo, po nasvetu RRjevk pa moram reči, da je danes še znosno. Jem pa pač kadar mi paše. Včeraj skoraj cel dan nisem nič jedla. Upam, da ne bo huje.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarke in slabost
24.5.2005 19:21:40   
Jančika_
Trenutno mi (še) ni slabo, ne vem pa, koliko sem noseča. Po ZM sem v devetem tednu, a mislim, da je do zanositve prišlo kasneje kot ob predvidenem dnevu O. Edino zjutraj, ko si umivam zobe, moram zelo paziti, kako daleč potisnem ščetko:).

V prvi nosečnosti mi je postalo slabo, ko sem bila noseča točno 7 tednov in 1 dan, ne bom nikoli pozabila! Matralo me je do konca 14. tedna, na trenutke je bilo za umret. Pomagalo ni v bistvu nič, malo je bilo bolje, če sem pogosto jedla.

V drugi nosečnosti mi niti ni bilo slabo, samo nekajkrat, se je pa končalo s ss v 12. tednu. Tako da bi zdajle skoraj raje, da bi mi bilo slabo...:zmeden2:

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarke in slabost
24.5.2005 20:18:57   
Nannn
mene pa danes tko kriz boli in hrbet da me je moj ze zmasiral ampak bolj malo pomaga...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarke in slabost
24.5.2005 20:28:50   
Anonimen
Renan, jz imam točno take slabosti kot ti! Sem v 7. tednu. Čebule videt ne morem, česena, ki sem ga imela tako rada, tudi ne. Pravzaprav mi gre vsa hrana, že misel nanjo, na bruhanje. Danes sem odprla temo kako lajšati slabosti in dekleta so mi dala veliko nasvetov. Preberi, upam, da ti bo kaj pomagalo!

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarke in slabost
24.5.2005 22:04:12   
smrka
Jaz sem sedaj v 23 t:nosecka:. Prve tri mesece sem skoraj vsak dan ali pa vsak tretji dan "kozlala". Nekega posebnega recepta proti temu ni. Vse to dobis v paketu ko zanosis. Meni je tudi marsikaj smrdelo. Zdravnica mi je svetovala da preden vstanem zjutraj iz postelje da pojem kak prepecenec. Kuhala sem si tudi metin caj.. malo ublazi zelodec... pravijo da je dober tudi ingverjev caj.. Sem pa tudi stalno zvecila cigumije - se zdaj jih zvecim ceprav mi ni vec tako slabo in tudi ne bruham, ampak nek cuden ukus imam se zmeraj v ustih.
Torej misli si da bodo trije meseci hitro minili in tudi slabost bo kmalu sla...

lepo nosecnost
smrka:kuza:

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarke in slabost
25.5.2005 7:11:24   
Anonimen
jz že tele 3 dni komaj prenašam, ob misli, da mi bo slabo vsaj še 7 tednov me pa kar strese. Groooooza, ponoči sem morala žvečit grisine ko mi je bilo tako slabo...

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarke in slabost
25.5.2005 7:56:37   
gaya
ojla, sem v 6 tednu, pa moram rečt, da sem se ravno zjutraj razmišljala, ali naj bom vesela, ker mi res ni nič slabo, ali pa gre spet kaj narobe. Pa me vsi tolažijo, da naj bom vesela. Do sedaj so me vsaj prsa bolela, zdaj pa še to ne več tako kot prej, samo še zaspana ostajam, hvala bogu, zdaj imam vsaj izgovor za več spanja :)-. Že prej sem bila zaspanec. Po drugi strani, vam pa nič ne zavidam tistim revcam, k vam vse smrdi in nimate apetita. Naj vm vsaj sonček mal polepša dan :sloncek:.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarke in slabost
25.5.2005 8:00:15   
Anonimen
Srečnica! Tudi meni prejšnji teden ni bilo še nič slabo, danes pa je za znoret, vsak dan je huje. Držim, pesti, da ti ne bo slabo.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarke in slabost
25.5.2005 8:14:42   
pat
js sem se ravno včeraj naročila za prvi pregled, pa me je sestra vpr. če mam kakšne znake nosečnosti. in je rekla, da sem lahko vesela,da mi razen bolečih prsi nič ni. mi je pa nekaj časa smrdela določena hrana. med drugim nisem sigurno več kot mesec (noseča 8t) jedla SLADOLEDA. nism ga mogla. pa ga obožujem. včeraj sva z:love:poskusaila eno lučko in aleluja:angel: sladoled se ni ne gravža več. mene je tud kr roza, da bi mi zdaj ratal slabo, predvsem zato, ker se prebližujejo izpiti:((:((:(

aja, pa kuk je vsaj ta sestra zračunala(čeprav dvomom v njen izračun) ne bom ravno januarčica. :duda:je napovedala za božič!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarke in slabost
25.5.2005 8:52:44   
renan
hvala vsem za nasvete in lepe želje. seveda vam tudi jaz želim čim lepšo :nosecka: in zdrave :duda:.
ti forumi so res zakon!

p.s. tudi mene so prenehale boleti prsi, samo se mi zdijo nekam večje in bradavice so bolj rdeče.
Mogoče katera ve, če se po dojenju prsi spet zmanjšajo ali ostanejo povečane. meni bi bilo kar fajn, če bi ostale..bom poleti ponosno nosila majice z dekolteji :)

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarke in slabost
25.5.2005 9:23:32   
pinka
Ja renan tudi jaz imam danes začetek 7. tedna in so se mi že prejšnji teden začele slabosti, ampak zaenkrat še ni tako hudo, da bi morala bruhat, ni pa fajn. Upam da mi ne bo treba. Ravno včeraj sem bila taka cota, da sem celo popoldne ležala, spala - skratka bla sem zanič.Najbolj mi pomaga, če skoz nekaj žvečim, v službi mi pomaga Studenten futter in pa sadje. Seveda pa še v službi ne vedo in mi je prav smotano, ko mi je slabo, pa ne vem kaj naj naredim.
Prsi me pa še kar bolijo. Ni šanš, da bi spala na trebuhu, bi blo pa fajn, da bi ostale tud po porodu takšne kot so zdaj:)

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarke in slabost
25.5.2005 10:03:32   
gaya
joj boga, k te pa tkole berem, si pa kr želim, da bi šlo skoz s čim manj nosečniškimi težavami. Daj mi sam povej, a je to taka slabost kot če bi bil kaj bolan, al je to samo filing? ali vse bruhate, ali samo slabi čez cel dan? Je pa tko, tud to paše zraven :nosecka:. Sej pol bomo vse pozable k bomo mele :duda: v naročkih.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarke in slabost
25.5.2005 10:16:15   
Jančika_
Gaya, to je taka slabost, ki si je sploh ne moreš predstavljati, ker ni podobna nobeni drugi, vsaj pri meni je bilo tako. OBUP. Ves čas mi je metalo gor, ven ni šlo nič, če pa sem slučajno kdaj bruhala, mi je bilo takoj po tem še bolj slabo. 24 ur na dan. Ponoči sem se zbujala od slabosti.

Pa vendar to še ni nič proti temu, kar je preživljala ena znanka - bruhala je vsak dan vsaj trikrat do zadnjega dneva nosečnosti in bila zaradi tega nekajkrat hospitalizirana. Se sploh ne čudim, da noče več zanositi.

No, jaz sem res pozabila, kak občutek je to, in upam, da tokrat ne bo tako hudo. Pa tudi če bo - če sem preživela prvič, bom zdaj tudi:).

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarke in slabost
25.5.2005 10:17:38   
renan
jaz ne bruham. je pa to takšen občutek, kot da bi kaj pokvarjenega pojedla. ali pa če si doživela v najstniških letih kakšne ogromne mačke, se ta slabost da primerjat s tisto.:) v glavnem včasih mislim, da bom morala bruhat, potem mi je spet malo manj slabo, in tako se vleče čez cel dan. počasi se bom že navadila..

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarke in slabost
25.5.2005 10:24:30   
Nannn
men je bilo tud okol 5 in 6 tedna slabo sedaj pa se je malo umirilo...zdaj saj jem lahko...

Sej bo minilo...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarke in slabost
25.5.2005 10:38:48   
simonas
Meni pa še nič kaj ni slabo, le zobna pasta mi zjutraj ne odgovarja. Danes mi je prvič malo dvignilo želodec.

Drugače pa me vsake toliko malo špika v levem jajčniku, sicer pa nič kaj drugega. Edino bušija imam tak napihnjenega kot da sem balon pojedla.

Ker imam prvi pregled pri G komaj v 12 tednu sem razmišljala, da bi šla na samoplačniški UZ, pa ne vem kam bi se obrnila. A mi lahko katera svetuje?

Simona

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarke in slabost
25.5.2005 10:52:57   
gaya
u joj, takileh slabosti si pa ne želim, res ne :). Vam verjamem, da ni glih prav fajn filin, obljubim, da se bom takoj nehala sekirat. Sploh bom nehala o tem razmišljat, ker zdajle sem mela malico, sem popacala makovo štručko pa čajček, zdaj me pa želodček boli. :zmeden: Vrjetn je kuj kazen. Ampak bo že.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarke in slabost
25.5.2005 10:56:15   
ZOOJA
:nosecka:Hojla januarke,

tudi jaz sem ena januarska :nosecka: Sem v 5 tednu.
Zaenkrat sem o.k. Sem drugič noseča in znaki so popolnoma drugačni od prvikrat. Takrat mi je bilo slabo že takoj po izostanku :hudicek:, zdaj pa mi ni
še nič. Ko pa berem vaše občutke, mislim , da moji dnevi slabosti še prihajajo. Razen tega, da me zvečer
peče zgaga in da sem čez dan bolj utrujena in zaspana sem o.k.
Imam pa eno vprašanje za vas. Včeraj mi je ob prvem pregledu sestra rekla, da naj si zapomnim podatek
435,2 beta HCG in ga čez 14 dni, ko imam prvi pregled
pri svoji gin., to povem. Kaj to pomeni? Kakšen je bil vaš?

Pozdravček vsem :nosecka:.

Zooja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarke in slabost
25.5.2005 17:27:39   
rija
Moj bhcg je bil 16 dan 1935. Upam, da so dvojčki!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?