mamamajča -> RE: moški vzgojitelj (20.6.2009 11:16:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga MIdva sva moškemu vzgojitelju v vrtcu dala eno bonboniero, mali jo je sam izbral, mislim, da je bila zelene barve ali nekaj takega, skratka mali je izbral barvo, ki je Davidu (vzg) najljubša in pa mislim da en škatlo kapučina ali neke druge kave. uau, noro darilo, ej. Ma to se pa z obdarovancem ful ukvarjaš.... Pol bi blo dosti boljše, če bi mali doma kaj narisal, ali bi vidva skupaj kaj izdelala iz papirja, kartona, naravnih materialov.... bi bilo izvirno. Sicer pa tole, kar sem pripopala slike, res ni za mladega vzgojitelja, Hotla sem samo predstavit material in pa kako to potem izgleda. Moj sin je nesel za božička angelčke iz tega materiala, z vrvico, da so lahko otroci spomiček obesili na božično drevo, in jim je bilo zelo všeč. Tudi vzgojiteljicama. Za konc leta pa neseva mini vazice. res zelo majhne, aranžirane z rožicami iz krep papirja, ki sva jih sama izdelala, in vam lahko povem, da izgleda zelo lepo. Ampak vsak po svoje. Če vam pa ni všeč, jaz ne bom užaljena. me pa motijo komentarji, da pa ni niti za v smeti, ker vzame preveč prostora. A eni dizajnesrki oblikovalki bi to rekle, če vam njena cunja ne bi bla všeč?
|
|
|
|