Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 7:38:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci in ursa sem se spomnila, da vidve tudi gresta na morje....uzivajte!!!!!!! pri nas je odvisno od vremena-verjetno v ponedeljek......mobo uživali kam pa greste?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 7:39:51
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majci gremo v novigrad
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 7:45:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci gremo v novigrad upam da bo tam lepše vreme kot tukaj-včeraj popoln dan,danes pa joj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 7:55:02
|
|
|
|
Urša08
|
Naša nočka je bila tako tako, ni blo sile. Zunaj dež, črno , grmi,... jao in to na dan ko naj bi šli na morje No sej smo odhod premaknili na jutri, ko vsaj dežja ne bo. Sedaj že kavico pijem, otročka sta pokonci, možek tudi. Po zajtrku gremo k mojim na kosilo, popoldan še do konca spakiramo in v nedeljo gremo. Uživajte v današnjem dnevu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 7:57:40
|
|
|
|
Urša08
|
Vesnozaver uživajte maksimalno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 8:03:49
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......pri nas tudi grmi bom računalnik izklopila........če se ne tipkava več-ti želim lep dopust(seveda lepo vreme) in srečno vožnjo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 8:04:26
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Moja miss še spančka !!! Se vid da je tak zaspan in depresiven dan! Hvala za kavico - mi jo je dragi zdele prinesu! Uživajte vse ki greste na morje! Držim pesti da boste mele lepši vreme kot je tlele! Tko zdej grem pa pokofetkat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 9:14:32
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro..... Hvala za kavo... Naša noč prespana le da je bila KRATKAAAAAAAAAAA. Se je Tyson zbudu že ob 6,30. Zdele se vsi trije valjajo po pojstli. Mis tako kriči, da bo meni, ki sem v kuhinji ušesa razneslo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 9:51:19
|
|
|
|
kayica24
|
Halo punce!!!! OOOhhhh, kakšen beden dan Včeraj pa milina Punce, vprašanje... IMA KATERA OD VAS BOLEČINE V SKLEPIH SEDAJ PO PORODU? Mene največ bolijo prsti na rokah-ponoči, da jih zjutraj moram prav razmigat, pa kolena občasno, včeraj me je kar začel komolec bolet.... Ampak to samo kadar premikam roko, nogo, prste...Drugače me ne boli Kaki nasvet?Mislite da primanjkuje kalcija?Karkoli bo mi prišlo v pomoč.. Sem zasledila da so bolečine v sklepih po porodu kar pogoste, pa me zanima, če sem tukaj edina???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 9:56:32
|
|
|
|
simonakr
|
Naša miss je spala do 8.30!!! Čudeži se dogajajo! Misl sm mislna da bo kaj bolše tuki not pa je še vedno soparno - mi je prov dol teklo ko sm likala, pa sm mela okno odprto! Zdej bom šla pa hladilnik pospravt nimam nč druzga bl pametnega za počet!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:01:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 deja....koliko pa so mere bazenčka(sem sitna,a ne )??? urša.....joj veš kakšen kup me čaka-da mi kar slabo pride ko ga vidim ....verjetno bom res jutri likala(ali pa v nedeljo) mihailo.....a mali spi na hrbtu? ja...zakaj pa sprasujes...na bok ga dam ampak se takoj obrne na hrbet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:04:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Oj! Kako je men vroče! Mala še vedno spi!!! Sm mela cajt vse stanovanje pospravit in še kosil pripravit da potem samo v krop vržem pa solato nardim. Kayica, Mihajlo - cort slikce Deja - ful dobr bazenček! Pa sta tolk costna v pencah! Katjuša - mljask mljask! Mihajlo kako se ti da v taki vročini letet na sonce Samo ne mi pol jamrat da te glava boli! sem bila pod drevesom v senci dokler je soncek bil mocen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:09:14
|
|
|
|
kayica24
|
Misl sm mislna da bo kaj bolše tuki not pa je še vedno soparno - mi je prov dol teklo ko sm likala, pa sm mela okno odprto! veš kaj se pa meni dogaja??Neki vročinski valovi....Kot da sem v menopavzi Pa cel čas mojega sprašuje, če mu je kaj vroče,pa pravi da ne...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:09:47
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 KLARI VSE NAJ LEPŠE ZA OBMESEČNICO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:10:43
|
|
|
|
kayica24
|
Tudi od mene vse naj naj Klarici
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:11:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ČE NE BO NOBENA PREVZELA SEZNAMA BI VAS PROSILA DA MERE POBARVATE Z DRUGO BARVO,DA BOM PRELETELA IN KO PRIDEM DOMOV DOPOLNILA SEZNAM!!! majci jaz bi ga ,samo ne znam to delati...upam da se katera javi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:13:10
|
|
|
|
simonakr
|
Pri nas ful bliska! Bom mal izklopla rač. Se tipkamo pol!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:14:28
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Misl sm mislna da bo kaj bolše tuki not pa je še vedno soparno - mi je prov dol teklo ko sm likala, pa sm mela okno odprto! veš kaj se pa meni dogaja??Neki vročinski valovi....Kot da sem v menopavzi Pa cel čas mojega sprašuje, če mu je kaj vroče,pa pravi da ne... ne samo teb tud men!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:14:52
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 KLARI VSE NAJ LEPŠE ZA OBMESEČNICO Še od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:24:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA,VESNOZAVER IN MAJCI-zelim vam veliko lepega vremena,trenutkov in uzivanja na dopsutu...in seveda srecno voznjo... Mi gremo pa 27.7. v bosno,letos ne bomo sli na morje...no na kak vikend ga bomo ze sli mal pogledat...pa v naravo bomo letos hodili...npr na zlatibor...http://www.zlatibor.com/galerija/ribnica.php in se nekaj lepih kotickov imamo v planu obiskati...sej ,ko bomo prisli nazaj bom slikice limala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 10:25:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Misl sm mislna da bo kaj bolše tuki not pa je še vedno soparno - mi je prov dol teklo ko sm likala, pa sm mela okno odprto! veš kaj se pa meni dogaja??Neki vročinski valovi....Kot da sem v menopavzi Pa cel čas mojega sprašuje, če mu je kaj vroče,pa pravi da ne... ne samo teb tud men! meni je tudi vroce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 11:09:23
|
|
|
|
tanci29
|
br dan dež dež dež urša majhy in vesnozaver uživčkejte na morčitu, sej tam bo lepo vreme klari vse naj naj za obmesečnico naša hana pančka pomoje se bo vsak čas prebudila erik skače okol in se igra mami kuha daddy je pa v službi, spet bom cel dan sama ....pa še tak bedn vreme da še ven ne mormo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 11:18:04
|
|
|
|
tanci29
|
pa še Maju in Larisi čestitke za včeraj.....sem malo pozna ampak pošiljam en koš poljubčkov za vsakega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.6.2009 11:26:45
|
|
|
|
Deja
|
DOBRO JUTRO!!! Sej vem da je taka ura da bi moral biti dober dan.... ampak mi2 sva se zbudila pred pol ure.... Spal je od 22.30-6 in od 6.30-11. Tak mi je fajn - sem se noro dobro naspala.... IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, vprašanje... IMA KATERA OD VAS BOLEČINE V SKLEPIH SEDAJ PO PORODU? Mene največ bolijo prsti na rokah-ponoči, da jih zjutraj moram prav razmigat, pa kolena občasno, včeraj me je kar začel komolec bolet.... Ampak to samo kadar premikam roko, nogo, prste...Drugače me ne boli Kaki nasvet?Mislite da primanjkuje kalcija?Karkoli bo mi prišlo v pomoč.. Sem zasledila da so bolečine v sklepih po porodu kar pogoste, pa me zanima, če sem tukaj edina??? kajica - ne nisi edina.... je pri meni enako.... s tem da je najhuje v zapestjih, kolkih in kolenih... Ko se je Žiga še zbujal ponoči sem si morala prav razgibavat zapestja, ker se mi je zgodilo da mi je kar naenkrat zmanjkalo moči v rokah... in sem se bala da mi bo padel iz rok... Ampak sedaj ko bo kmalu 5 mesecev od poroda se stanje malo izboljšuje... Čestitke vsem za obmesečnice!!! no zdaj pa šibam kuhat... delam lazanjo!!!! papa
< Sporočilo je popravil Deja -- 20.6.2009 11:27:01 >
|
oblačilasymbakje najraje kupujete otroška oblačila?baby center (
13%)
oviesse (
3%)
h&m (
59%)
iana (
1%)
pikapolonica (
3%)
kik (
21%)
Število vseh glasov: 116Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!