Shuka -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del (30.6.2009 14:42:57)
|
Ojla punce moje, joj kolk ste se lepo razpisale za GH, ful ste prijazne, no pri nas je najbolj aktualen palček za grizljanje in že se kažejo prvi znaki ihte, k mu ga ven iz ust potegnem, pa sem mu dala že unga medvedka k ga lohka daš v hladilnik, da mu malce ublaži te srbeče dlesni, pa pomoje sploh ni to to, on sebe zdej spoznava in zato cuza prste, zraven pa spušča glasove, da je kaj. Vidim, da vas je večina začela kar z domačimi pripravki GH, kar je najbolje a le če je zelenjava in sadje res neoporečno, a kdo nam to lahko garantira? No ja, ne bom komplicirala, ker nisem ekspert, vrta nimam, zato ga ma pa Mercator, Spar al pa kr tržnica,..... Sej ne vem, jest sem tolk zmedena zdej k smo doma, njemu je sicer mleko popolnoma dovolj pa vmes kaj čaja, nič ne jamra pa še išče, pa še to samo do 170ml mleka popije in mu je dovolj, pol se že s cucljem igra pa vidm, da me heca. V bolnici mi čez dan ni toliko spal, tule pa spi celo noč od 21hali 22h-08h včasih se mu še takrat ne vstane, pol pa vmes je buden, uro do dve in dve pospi pa spet buden, pa spet pospi, tko da mi kdaj pa kdaj še celo zmanjka kaka urca za obrok, ker ga pač ne bi rada ponoči zbujala za hranjenje, če tko lepo spi. Sadje baje je bolj hranjivo kot zelenjava, a pa je treba tud sadje pokuhat, al jim to kar surovo dajete?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Lp od naju, k mam čas, da še kej doma naredim, predno obiski pridejo.
|
|
|
|