Maksi1 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del (29.6.2009 22:22:03)
|
Shuka - tale nasvet glede patronažne je super. Kar pokliči jo. Pri meni je tudi bla in sva se glede GH pogovorile. Pol mi je pa pediatrinja rekla, da glede na težave s kakanjem, mi svetuje, da naj začnem s sadjem in to japko, hruško (banana zapira), glede zelenjave pa tudi naj s korenčkom počakam (ker zapira). Kašice riževe, da tudi zapirajo, vendar če jih bom dajala po manjše količine, ni za bat. Tako jaz zdej uvajam sadje oz. zelenjavo kot en dopoldanski mini obrok, par žličk kašice pa dam popoldan. Količine: P mi je rekla, da je 1 vrsta sadja uvedena, ko poje tolko, kot je cca 1 obrok mleka. Tako da jaz ji uštimam cca 1 dl pretlačenega sadja. S tem, da ji dajem postopoma. 1. dan 1/3 obroka, 2. dan 2/3 obroka in 3. dan cel obrok. Po planu mi je uspelo le z japko, hruške ni marala. Danes sem začela z rdečo peso, ker je trenutno doma v vrtu. Pol pa računam na blitvo. Potem pa spet sadje. Bom malo izmenično delala. Izbirala pa sezonske stvari. No paradižnik, jagode - to vsekakor ne. Pa še to glede kašic - zaenkrat se ne daje nič, kar vsebuje gluten. To pomeni, da je dovoljen riž, pa koruza. S keksi naj bi se tudi počakalo. No, ma vse to si si verjetno prebrala na posebni temi na rr. Srečno z uvajanjem. Sunny - bravo za izlet!
|
|
|
|