Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:46:22
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny........super da si se naspala ......ja folk je res pokvarjen jaz pa poslušam Hano ki se pogovarja v sobici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:46:32
|
|
|
|
sunny24
|
Ej, a ste vidle, kako ime so dali Werner & žena hčerki...Kanenas. Meni se zdi malo preveč "eksotično", čeprov so mi ponavadi taka neobičajna imena full všeč...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:47:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ej, a ste vidle, kako ime so dali Werner & žena hčerki...Kanenas. Meni se zdi malo preveč "eksotično", čeprov so mi ponavadi taka neobičajna imena full všeč... sem vidla ja......jaz si taka eksotična imena težko zapomnim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:48:12
|
|
|
|
claud
|
Majchy ne delamo ŠE na drugem.... se sam afnava Ampak moj pravi da več kot 2 leti razlike ne sme bit, kar pomeni da bo treba čez pol leta resno zagrabit Sunny...joj kaj bi dala da bi men kdo Larisso čuval vsaj 1 urco, ker tkole jo mam pa 24 ur jst in ne morm skor nč narest....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:50:04
|
|
|
|
claud
|
Hm....jst sm brala 24ur da sta dala ime Nihče WTF...mogoče to v kakšnem prevodu pomeni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:51:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy ne delamo ŠE na drugem.... se sam afnava Ampak moj pravi da več kot 2 leti razlike ne sme bit, kar pomeni da bo treba čez pol leta resno zagrabit Sunny...joj kaj bi dala da bi men kdo Larisso čuval vsaj 1 urco, ker tkole jo mam pa 24 ur jst in ne morm skor nč narest.... mogoče bova pa spet istočasno sedeli v MŠ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:53:17
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy ne delamo ŠE na drugem.... se sam afnava Ampak moj pravi da več kot 2 leti razlike ne sme bit, kar pomeni da bo treba čez pol leta resno zagrabit Sunny...joj kaj bi dala da bi men kdo Larisso čuval vsaj 1 urco, ker tkole jo mam pa 24 ur jst in ne morm skor nč narest.... mogoče bova pa spet istočasno sedeli v MŠ V MŠ ne k ne bom šla spet, v P pa mogoče ja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:56:25
|
|
|
|
sunny24
|
Pa kaj vi2...Že v akciji za drugega? Joj, jst zdej prov da ne bi, mogoče čez kako leto...Sicer bom mogla še mojga prepričat še za 1...bomo vidli! claud, ja, jst sem res hvaležna "tašči" da jo tako ob sobotah in nedeljah zjutri ven pelje pa je ni po 3 al pa celo 4 ure in v tem času zglancam stanovanje al pa si enostavno samo cajt zase uzamem... Ker drugače tudi jst ne bi nič nardila.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:56:50
|
|
|
|
claud
|
Ej bejbe....a zelenjavo kj solite za tamale al čist nč.... Jst bi ji probala korenčka dat dons, pa sm ji ga enkrat že pa je bil še men zanič k je bil brez okusa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:59:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pa kaj vi2...Že v akciji za drugega? Joj, jst zdej prov da ne bi, mogoče čez kako leto...Sicer bom mogla še mojga prepričat še za 1...bomo vidli! claud, ja, jst sem res hvaležna "tašči" da jo tako ob sobotah in nedeljah zjutri ven pelje pa je ni po 3 al pa celo 4 ure in v tem času zglancam stanovanje al pa si enostavno samo cajt zase uzamem... Ker drugače tudi jst ne bi nič nardila. Ja no sunny sj, čez eno leto ...........pr nama je pa lih obratno....morm pa jst mojga bremzat....sm mu rekla: se vid kok bi rad hit še enga k ti ni blo treba rodit ...tko ga mal umirim
< Sporočilo je popravil claud -- 26.7.2009 10:00:31 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:00:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy ne delamo ŠE na drugem.... se sam afnava Ampak moj pravi da več kot 2 leti razlike ne sme bit, kar pomeni da bo treba čez pol leta resno zagrabit Sunny...joj kaj bi dala da bi men kdo Larisso čuval vsaj 1 urco, ker tkole jo mam pa 24 ur jst in ne morm skor nč narest.... mogoče bova pa spet istočasno sedeli v MŠ V MŠ ne k ne bom šla spet, v P pa mogoče ja bova cimre v p
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:00:43
|
|
|
|
sunny24
|
claud, jst ji nič ne solim, si ji pa v špinačo dala lih en malo sirčka unga ta mehkega da je blo malo okusa. Provi dat v korenček malo sirčka pa boš vidla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:01:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ej bejbe....a zelenjavo kj solite za tamale al čist nč.... Jst bi ji probala korenčka dat dons, pa sm ji ga enkrat že pa je bil še men zanič k je bil brez okusa jaz sem ji dala k korenju jabolko in se je oblizovala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:02:13
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci......dobro jutro.......kako si spala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:03:10
|
|
|
|
Čebel@
|
grem mojgaotroka "skipat" iz postelje......se oglasim čez kakšne pol urce......upam da boste še tukaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:03:22
|
|
|
|
claud
|
Škoda k so naši otročki zimski......sm študiraala da bi drugač pr mojmu v službi organizirala roj.dan za naše februarčke, k majo tm tako fajn teraso in igrala....lahko pa bi mele tko na pomlad eno srečanje z veliiiiko torto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:06:12
|
|
|
|
claud
|
No tanci prlet predn kulikopter strmoglav
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:09:19
|
|
|
|
sunny24
|
ej claud, kaj je s tistim koralnim grebenom...Kej morem delat? Sm malo blond očitno...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:09:27
|
|
|
|
tanci29
|
jutro spala super...zdele se zihtamo in šibnemo na brezje( smo stari mami oz. prababici oblubil ker je tolk molila k je bil erik v bolknici) ikea je zaprta ker nimajo kaj več prodajat, smo vse pokupil balonchy-stolček doma se čujeva claud majchy pridne kar tako naprej...jest sem bla nosečka ko je bil erik mislm da pol leta star sunny-pa ne preveč glancat da se ne bo znucalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:10:03
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No tanci prlet predn kulikopter strmoglav
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:12:05
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ej claud, kaj je s tistim koralnim grebenom...Kej morem delat? Sm malo blond očitno... priznam da tud jst pojma nimam.....kr neki....mi ni ratal pogruntat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:12:45
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ej, a ste vidle, kako ime so dali Werner & žena hčerki...Kanenas. Meni se zdi malo preveč "eksotično", čeprov so mi ponavadi taka neobičajna imena full všeč... meni pa ni všeč pa so mi tud drgač všeč kaka mal drugačna imena ampak tale mi je pa čist mim....ampak naj bojo srečni, ime pa tistemu ki ga nosi itak najlepše paše, sploh nima veze kako je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:13:31
|
|
|
|
sunny24
|
Aha OK... Čaki zdej, sm šla še na savano...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:13:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud No tanci prlet predn kulikopter strmoglav Kaj se režiš zadeva je skrajno resna!!!!! Ikea....barabe....nč zame pustil....sj jst čakam da jo tuki na rudniku zgradijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:14:59
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, sej meni tudi ni všeč to ime...mi je preveč...Nevem, ni mi. Aja, pa se ni za bat, da bom prevč zglancala, k nimam lih neke volje full...
|
telovadbaLelly28 RRKje in na kakšen način najrajši telovadite?doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (
17%)
doma, vaje od osebnega trenerja (
11%)
v fitnesu, z utežmi (
6%)
na vodenih vadbah (
28%)
ne telovadim (
6%)
v naravi (
33%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!