kayica24 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del (24.7.2009 12:06:16)
|
heeeey punce!!!! Ja,saj vem,nič se ne javim... Ima moj dragi dopust in se hodimo vsak dan kopat v Terme...Tak da upam da mi je oproščeno[sm=smiley36.gif] Naša Marinela fuuull uživa v vodici, jo imava v Fredovem obroču in je ZAKON!!!!!Res, full dober obroč....Pa mala fajn brca z nogicami... Drgač pa je tudi naša madam začela fejst čebljat, pa cvilit[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] claud.....Samo nič več padcev po tleh.... Sunny....Lepa Gajica[sm=bravo.gif] Katjuša...Bravo za Florjana[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mihailo, Kolumbo...Uživajte na dopustu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mi bomo menda šli septembra, ko bodo mimo izpiti na faxu..Samo še ne vemo kam...Nekam v tople kraje[sm=smiley1.gif] Vsem hvala za včerajšnje čestitke naši Marineli[sm=smiley31.gif] Glede starosti babic....Moja starša sta stara 45 in 50....od mojega mama pa 50... Kaj sem še pozabla[sm=zmeden.gif] hm...Aja,slikic iz Term nimam ,ker smo se samo z tapravo kamero snemali..Nimamo fotiča,ker so cela naša žlahta na morju,pa so vse odnesli[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Aha,Marinela kliče....Se javim spet,ko bom lahko..Uživajte....Mi gremo čez kaki 2 uri spet plavat..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čao
|
|
|
|