piskot -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del (21.7.2009 10:28:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jest pa očitno rabim enga k me bo mal u red spravu, ne vem več kaj se z mano dogaja kaj je narobe?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] mah ne vem...očitno je vse preveč zame, enostavno ne zmorem več, nima smisla smilm se sama seb...nase sem jezna ker mi ne uspe vsega narditv po drugi strani si mislm mah pust use skp ampak me moti vse kar mi je v napoto... prej smo sli v knjiznico. nekaj casa je bilo kul, pol pa ana ne v vozicek, sem jo dala v pouch, martin ni hotel bit vec na rolki, torej v eni roki vozicek, z drugo martina drzat, vroce je ze postajalo, v knjiznici ugotovim da smo najvecjo knjigo pomotoma prinesli nazaj, ker smo jo dobili za darilo in ni za v knjiznico, potem je bilo treba po kruh ... vmes si zazelim da bi svakinja klicala, da pride naokrog, zazvoni telefon, klice moz in pravi da ga je nekaj v hrbtu stihnilo, da se ne more premaknit. pa glih ko sem hotela bit na vrsti da bi se malo sama sebi smilila ...
|
|
|
|