MIHAILO -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del (20.7.2009 14:53:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo poskusi na dopustu čim bolj uživat in se čim manj obremenjuj z uvajanjem. Lahko počakaš da pridete z dopusta domov , če maš pa željo mu pa lahko prripravljaš sadje ali zelenjavo ali pa mu narediš to kašico. Zdej če greste v hotel imaš najmanj dela s temi kašicami. V apartmaju mu pa lahko tudi kakšno sadje ali zelenjavo daš kar bi mu rajši dala. Poslušaj sebe, če bi mu rada dala jabučka mu ga pa dej, al pa krompirčka, ... ti samo pazi pri uvajanju da par dni isto daješ zaradi alergij npr. mu daš bučkico 3 dni, pa potem lahko daš korenčka, pa kak krompirček, kolerabico potem po dve zelenjavci skup daš al pa tri,...isto pa pri sadju. Nejc je imel najrajši kombinacijo nektarine in banane [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Upam da sem napisala tko, da me vsaj mal zastopiš kaj sem hotela povedat. hvala[sm=smiley31.gif] ja sem zastopila,si lepo napisala...bom kupla te mlecne kasice in na dopustu to devaala ,ko pridem pa domov bomo pa se kaj zelenjave in sadja pripravljali...
|
|
|
|