TomTaylor -> RE: mehek maternični vrat (18.6.2009 22:37:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci6 Sem v 24. tednu nosečnosti in imam že od začetka mehek maternični vrat. Ginekolog je razmišljal o cerklaži, ki mi je potem niso naredili, češ da bo plod zdržal. Danes na pregledu pa me je kar malce prestrašil, saj je MV nenavadno mehak. Vem, da ne smem biti fizično aktivna in to tudi nisem, ampak skuhati, pomiti, pospraviti, oprati perilo je pa kdaj pa kdaj tudi treba. Kar malo strah me je preostalih 4 mesecev... in morebitnega prezgodnjega poroda. To je sicer moja 2. nosečnost in pri prvi nisem imela nikakršnih težav. Zanima me, katera je imela podobno težavo in v katerem tednu ste rodile? Ali veliko prezgodaj? sem na istem, s tem, da sem imela isto zadevo tudi v 1. nosečnosti. V prvi nosečnosti sem se res pazila - nič dvigovala, veliko počivala..rodila sem v 37. tednu. Zdaj, v 2. nosečnosti pa pri majhnem otroku, gradnji,...enostavno ne morem (veliko) počivat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ne gre. Če nimaš nikogar, ki bi ti pomagal, moža pa v službi, pa biti sam z malim otrokom...pač ne gre. Trebuh mi večkrat na dan otrdeva, tišči mi navzdol...pa nimam druge variante kot da samo UPAM, da se bo vse srečno izteklo. Aja, sem pa v 28. tednu.
|
|
|
|