Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kak pakirate igrače za dopust? 18.6.2009 17:49:14
|
|
|
|
šnucika
|
če kam gremo, si tamala kar sama v eno vrečo spakira cel kup konjev... drugače pa ne pretiravam...par knjigic,kakšna pobarvanka....
|
|
RE: kak pakirate igrače za dopust? 18.6.2009 17:50:09
|
|
|
|
mayci
|
Jaz spakiram kar sama, da mu je potem zanimivo, ko privlečem iz torbe, nekaj pa si izbere tudi sam.. Smo pa omejeni s težo, ker smo šli lani in gremo letos spet, z letalom na dopust, tako da igrač res ni veliko.
|
|
RE: kak pakirate igrače za dopust? 18.6.2009 17:51:02
|
|
|
|
kajalin*
|
ma ja,sej js tud ne,ta naša torba je glih fajna za najnujnejše,ko želi še več pa ne dovolim,k če dogaja potem sploh ne potrebuje nič razen kakšnega zmajčka ali knjigice.
|
|
|
|
RE: kak pakirate igrače za dopust? 18.6.2009 19:53:29
|
|
|
|
Marogica
|
Najprej pustim, da si sama spakirata(4,5 let in 8 let), nato z možem dodava še vse morske "pripomočke-igrače", pa še marsikaj drugega. Ker ponavadi si spakirata, kar je bilo zadnjih 2-3 dni aktualno. Mi pa smo na morju skoraj 3 tedne....in s 3 Bakugani, 5 Gormiti bi tri tedne bolj težko shajala...
|
|
RE: kak pakirate igrače za dopust? 18.6.2009 20:53:44
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
vzamem en rukzak al pa torbo in spakiram dosti knjigic, papir, pobarvanko, eno puščio barvic in flomastrov. pol pa kar ostane placa njune ninice - pliškote in pa pograbim še mal kake plastike. najaj mata plastične figurice - živali, pa kak avtoček
|
|
|
|
RE: kak pakirate igrače za dopust? 18.6.2009 21:16:13
|
|
|
|
Najaa
|
Nekaj spakiram sama in ji je pol zanimivo, ker ne pričakuje teh igrač ali knjig. Nekaj pa sama vzame.
|
|
|
|
RE: kak pakirate igrače za dopust? 19.6.2009 8:45:15
|
|
|
|
vesna.com
|
Vsaka si nese eno igračo za spanje, ta večja mogoče še knjigo in to je vse.Na morju pa kupimo na štantih "morske" igrače, da je bolj zanimivo in da ni treba preveč brezveznarij kupit.
|
|
|
|
RE: kak pakirate igrače za dopust? 19.6.2009 9:29:48
|
|
|
|
staši
|
Moja dva imata vsak svoj nahrbtnik, mali ,kar gre noter spokata sam vsako leto opažam manj vzameta .Prva leta smo imeli več igrač kot prtljage potem pa sploh nista nič rabila .Zdej ko sta malo večja pa res vzameta kar jima je pri srcu .
|
|
|
|
RE: kak pakirate igrače za dopust? 19.6.2009 10:08:06
|
|
|
|
ksenija12
|
Mi si skupaj pakiramo, vzamem pa iz vsake 'zvrsti' po nekaj artiklov...naš seznam je nekako takšen(stara sta 2,5 in 1.5 let) : morske igračke-kanglice,lopatke,mlinčka na vodo, bazenček, žoga za napihnit, knjigice, en komplet lego kock in seveda avtomobilčki, pa še tabla riši-briši, pa kakšni milni mehurčki.
|
|
RE: kak pakirate igrače za dopust? 19.6.2009 11:03:36
|
|
|
|
frutka_
|
Podobno kot marogica. Običajno smo na morju 3tedne zato vzamem poleg kar nekaj igrač, sestavljanke, plastiko za plažo idr..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?