Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: naročen piknik man...:) 18.6.2009 13:49:16
|
|
|
|
muška
|
seveda, catering stil. jaz na našem koncu poznam dva, ki se stem ukvarjata, ampak to je MB te delivery hiše malo pokliči, saj si iz foha
|
|
|
|
RE: naročen piknik man...:) 18.6.2009 14:00:02
|
|
|
|
Hope2
|
Pred leti smo imeli piknik "za savo" v LJ tacen (brunarica z mizami, namizni fuzbal, odbojka na mivki, kajak, kanu, košarka...) tam so nam tudi posredovali telefonsko enega mesarja, ki nam je priskrbel meso, zelenjavo in tudi sam pekel cel popoldan. Imena se več ne spomnim . Ampak taki možj eobstajajo, samo številke moraš zavrtet ali pa strička gugla vprašat
|
|
|
|
RE: naročen piknik man...:) 18.6.2009 15:58:00
|
|
|
|
sanja nk.
|
hvala za informacije, ne sej se bom pozanimala, samo sem mislila, da mogoče katera iz prve roke kaj ve, ali koga pozna... lp
|
|
|
|
RE: naročen piknik man...:) 18.6.2009 17:04:59
|
|
|
|
Marogica
|
Naš prijatelj se tudi s tem ukvarja...žar varianta, tudi razširjena. Je pa tudi MB...
|
|
RE: naročen piknik man...:) 18.6.2009 17:24:08
|
|
|
|
sanja nk.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Naš prijatelj se tudi s tem ukvarja...žar varianta, tudi razširjena. Je pa tudi MB... sej ni problema pa mb, bo že dobil potne stroške, če je dober
|
|
|
|
RE: naročen piknik man...:) 18.6.2009 19:48:44
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
lahko povprašam za enga..je pa iz kranja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?