hati -> RAZLIT SLEPIČ IN NOSEČNOST (24.5.2005 11:00:54)
|
Pozdravček vsem skupaj in najprej ena pohvala za vse vaše komentarje, pripombice in mnenja, ki jih pišete in pridno dodajate. Torej moj problemček, ki se vleče in vleče... in vidim sedaj, da ne samo meni.... ampak, nikakor ne ratamo noseči. V bistvu sva najpraj šla po principu..'' ko nama bo pač dano'' ampak ker se v osmih mesecih ni nič zgodilo, se sedaj že novih deset mesecev ukvarjava s plodnimi dnevi in podobnimi zadevščinami..ampak, gospa rdeča, ja zelo natančna pri mojih obiskih in mi ne pusti niti dneva upanja...tko da..nisem niti še testa nikoli nardila... Skratka, še kot študentka, sem obiskala eno ginekologinjo, ki mi je takrat rekla, da bom najbrž imela probleme z zanositvijo, ker so mi operirali slepič. Ker je bil razlit, da baje obstaja možnost, da je ta ''gnoj'' stekel po jajcevodih, da pa se tega nikakor ne da pogledat ali ugotovit... No zdejšnja ginekologinja pravi, da to ni tako... Ampak mene vseeno zanima, če imam katera kako izkušnjo, mnenje..če je kdaj slišala kaj podobnega ali pozna kako, ki je imela tudi odstranjen razlit slepič.... ...en prelep pozdravček....
|
|
|
|