šnucika -> RE: Pogovori o raku (18.6.2009 14:01:16)
|
Septembra pa bo 9 let,kar so meni odstranili raka na ščitnici s celotno ščitnico. Še vedno sem reden gost na Onko,ampak je vse Ok in upam,da tako ostane.No, imam male probleme s hormoni,pa se tudi ti sproti ureja... Ko sem zvedela za diagnozo,se mi je svet podiral,komaj sem dihala.Pa sem imela dobro Dr,ki me je takoj poslala na onko in veliko stvari razložila,tako,da sem imela veliko več problemov,kako to razložiti svojcem in kolegom. ljudje pa so itak čudni...rak je za nekatere še vedno gobavost...sama sem tudi službo izgubila zaradi bolezni,čeprav sem se na delovno mesto vrnila že po 6 mesecih.... Sama sem bila polna optimizma,še celo preveč in sem si bolezen porinila nekam v podzavest in nekaj let po operaciji in zdravljenju tako uspešno ta sama sebi zanikala,da so se našli še celo tako hudobni ljudje,ki so o meni govorili,da sem samo nekaj "glumila" v Lj po bolnicah in mi v bistvu nič ni bilo,samo delat se mi ni dalo,pa sem raje bolniške vlekla... No comment...to babo upam,da jo bo še kdaj kaj hudega doletelo...evo res,njej pa privoščim! Drugače pa se jaz rada s kom kaj pomenim...amapk malo jih je,ki o tej temi govorijo sproščeno...
|
|
|
|