|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabosti in vrtoglavice v 35 T nosečnosti
18.6.2009 10:18:57   
elevitka
A ima katera izkušnje z tem ? Men je grozno slabo, bruham in se mi vrti, nimam ravnotežja - ne morem narediti koraka brez opore oz. da se ne bi oprijemala stene, drugače padem.

Je pametno se it pokazat (porodnišnica, urgenca?)

Kaj menite bi lahko bil vzrok?

Hvala vsem za informacije

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabosti in vrtoglavice v 35 T nosečnosti
18.6.2009 10:58:54   
anabanana1981

HM...JA!
Po moje bi blo dobr da vsaj G pokličeš!Mogoče maš previsok pritisk oz. tist kako se že reče preeklampsija,kar ne vpliva dobr na user posted image .Če ni nič hudga pa tok bolš,ampak vseen bi jaz poklicala.
lp

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2009 11:20:29   
Tanik
če imaš enako kot jaz, je to okvara ravnotežnega organa ki je v notranjem ušesu. meni se je to zgodilo čez noč.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2009 12:56:45   
zarjica
Meni se je to zgodilo 2-krat, v zadnjem mesecu nosečnosti. Začelo se je zgodaj zjutraj, potem sem ves dan ležala in popoldan mi je postalo boljše. Pritisk sem si merila doma in je bil normalen. Nisem  šla do G. Pripisovala sem poletni vročini in velikanskemu trebuhu. Ti sama se odloči, ali rabiš zdravnika...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?