tresenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

atena -> tresenje (24.5.2005 10:24:26)

Včeraj ko je hčerka pila iz flaške se ji je nenadoma zacela tresti rokica in nogica pravzaprav je zgledalo kot da se ji trese cela leva stran telesa-pila je v stoje v levi roki je držala flaško.Zdaj mi to sploh ne gre iz glave in me je strah je mogoče kaj narobe?Če je kdo imel podobno izkušnjo naj mi prosim napiše.Stra je 20 mesecev.

Gina -> tresenje (24.5.2005 10:31:47)

Ko se je neš novorojenček tresel (to je ene parrat počel tudi že v trebuhu), je bilo to tresenje moč ustaviti s tem, da sem ga predramila ali dvignila ali kaj podobnega. In je v parih mesecih, morda se je zgodilo 5x, tudi minilo. Zdravnica mi je rekla, da če se to tresenje z zunanjim dejavnikom lahko ustavi, potem je to razvojno in bo minilo, sicer pa se ni za hecat s tem. Jaz bi poklicala zdravnico in ji povedala, kaj se je zgodilo. Ti bo dala navodila.

Anonimen -> tresenje (24.5.2005 11:19:09)

Morda je samo tako stala, da je imela težo delno na levi strani in so se zato mišice začele tresti. A potem, ko je popila, se je pa nehalo? Ali si jo vmes zmotila, pa je nehala? Kako se je to tresenje končalo?
S tem nima izkušenj, zato bi težko kaj rekla. Raje vprašaj pediatrinjo, ona bo že vedela kako in kaj.

Anonimen -> tresenje (24.5.2005 11:49:30)

Meni so tudi povedali, da tresenje, ki ga lahko prekineš, ni nevarno. Nevarno je tresenje, v katerem otrok ne reagira.
Vseeno pa ne bo škodilo, če omeniš zdravnici ko boš pri njej.

Stran: [1]