piki4ca -> RE: kdaj prvi znaki nosečnosti (20.6.2009 10:37:30)
|
znak Jaz sem prvič test delala očitno prehitro (mislim, da je blo celo 28. dan ciklusa) in je bil seveda negativen, delala sem pa ga zato, ker se mi je pojavil izcedek in sem mislila, da je menstruacija (2 ciklusa sem namreč jemala klomifen in v primeru, da se ne bi prijelo, bi mogla prit po naslednjo škatlico). Tisti izcedek je drugi dan izginil in je bil mir 5 dni, nakar se mi je spet pojavil izcedek. Vmes so me bolele prsi (kot da bi imela menstruacijo), in pa bolelo me je v spodnjem delu trebuha - kar precej - bolj kot takrat, ko sem imela menstruacijo. In takrat sem še enkrat naredila test in je bil pozitiven. Pri meni so se znaki na začetku kazali kot utrujenost, boleče prsi, rahla zgaga, bolečine v spodnjem delu trebuha, predvsem če sem se raztegovala ali stegovala za čem. Zdaj pa je večina skoraj izginila (po zadnji menstruaciji bi naj bila v 7. tednu), no zgaga me peče občasno pa seveda se me loteva vrtoglavica (tudi v teh dveh tednih od dneva, ko sem naredila 2. test), mi pa vsaj slabo ni....:) Prijetno nosečnost vsem. LP, Lidija
|
|
|
|