|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev po ss
24.5.2005 10:02:17   
TANTRA
Drage moje, prebiram, da jih je kar nekaj zanosilo takoj po ss. Zanima me, če je katera zanosila po ss, ne da bi dobila M:hudicek:?
Namreč od ss bo jutri 7 teden pa ne duha in sluha o M:hudicek:. Midva sicer veselo :sloncek: in bi bilo pravo presenečenje, da bi se kaj prijelo. Ker pa sem prej zanosila po KT ne da bi dobila M:hudicek:, me je strah, da bi bilo kaj narobe.:(
Ginekologinja je rekla, da so malo zmešani hormoni (zaradi mojih let) in mi je predpisala Klomifen, vendar moram dobiti M:hudicek:.
Ali naj grem naslednji teden k ginekologinji, da mi da kaj za pospešitev M:hudicek:? Kaj mi svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zanositev po ss
24.5.2005 10:08:00   
pupika
Tantra jaz ti predlagam da greš kar na pregled do G. Meni so rekli, če 6 t po čiščenju še ne bo M, naj grem do G, ker je možnost, da niso dobro sčistili.

Držim :miska::miska::miska: zate

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zanositev po ss
24.5.2005 10:12:37   
TANTRA
Slabo sčistili? Morda, krvavela sem čisto malo, tudi izcedka ni bilo veliko, vendar zddravnik, ki je delal poseg pozna mojo ginekologinjo in sem mu prenesla njene besede, da naj bo nežen, da bi še rada zanosila.
Bom šla naslednji teden k njej, ker je ta teden ni.
Upam, da bo čez poletje kaj ratalo.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zanositev po ss
24.5.2005 10:25:15   
pupika
To je že malo čudno, da si po čiščenju takomalo krvavela. Iz mene je 14 dni tako teklo, da sem morala zelo hitro menjavati vložke. Možno pa je da je tudi kje drugje vzrok, kot npr. nosečnost, ker po čoščenju smo punce zelo plodne, no vsaj meni je rekla G da morava uporabljat kondom, vendar je nisva poslušala, je moj pazil.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zanositev po ss
24.5.2005 10:33:15   
TANTRA
Meni je sicer ginekologinja rekla, da ne bo nič narobe če bi takoj zanosila. Je pa moj bolj paničen, da ne bo spet kaj narobe, saj naju je ss zelo prizadel, mislim, da njega še bolj. Paziva pa ne, ker sva rekla, da ko bo bo...Itak bom letos 40 in nimam kaj čakat...
No, moj gre v petek na operacijo in bo hitro teden okrog, takrat pa bo že moja ginekologinja in bova malo na ultrazvoku prečekirali kaj se dogaja...
Mislim pa, da glede na to, da sem super in me je v trebuhu kmalu nehalo boleti (po 3 tednih) dober znak.
Lahko bi se kaj pacalo ali vnelo...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zanositev po ss
24.5.2005 10:35:31   
pupika
Potem pa jazkar mislim, da je pri tebi vzrok že znan. Kaj si delala test. Jaz upam, da si srečka :nosecka:

Držim :miska::miska::miska::miska:

Pejt po test in nam hitro javi.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zanositev po ss
24.5.2005 10:56:32   
špelin@
Naredi test!! Srečno :pujs:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zanositev po ss
24.5.2005 11:02:39   
ElaM
Naredi test, mogoče je pa vzrok, da :hudicek: ni.
Srečno.:rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zanositev po ss
24.5.2005 11:02:49   
Anonimen
Ojla

Tudi jaz sem zelo pozno dobila prvo M po čiščenju. Trajalo je skoraj dva meseca, predno je prišla. Vendar pa je Pušenjak rekel, da ni nobene panike, če nimaš bolečin.
Sicer pa ti svetujem, da greš do G. Jaz sem se naročila in medtem, ko sem čakala na datum sem dobila M. Mi je pa potem predpisala Dabroston tablete za ureditev ciklusa, vendar druge M nisem dočakala, saj sem prej zanosila.

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   zanositev po ss
24.5.2005 11:53:37   
SOONka
TANTRA pri meni je bilo enako. Takoj sem zanosila po prenehanju jemanja KT. Potem sem imela ss ( pravijo, da morda tudi zato, ker je bilo prehitro po jemanju tabletk ), sedaj pa ze veselo :sloncek:, ceprav se nisem dobila M.
Pravijo, da je treba pocakat vsaj eno M, ampak midva enostavno nisva mogla..
Ti sporocim konec meseca ali sem :nosecka: ali ne, ceprav mislim, da je malo moznosti...

Kdaj pa ti cakas M?

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zanositev po ss
24.5.2005 13:11:20   
TANTRA
No, jaz sem bila pri ginekologinji 4.maja in na ultrazvoku ni videla za naslednje 3 tedne ne ovulacije in ne menstruacije. Tako, da mislim, da nisem noseča, prej bi rekla da imam hormonski ciklus upočasnjen, kot po prenehanju jemanja KT ko sem imela prvo ovulacijo po 2 mesecih, menstruacije pa sploh ne.
No, rekla je, da je že imela primere, ko so punce zanosile brez menstruacije.
Pa sploh se ne počutim nič drugače. Pri prejšnji nosečnosti sem bila že na začetku omotična in imela občutljiv nos.
SOONka, držim :miska:, da boš :nosecka:.
Jaz bi morala menstruacijo dobiti tako nekako po 6 tednih, se pravi 18. maja ....

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   zanositev po ss
24.5.2005 19:58:05   
emaa
tudi če zanosiš tantra ni nič narobe, moja svakinja je zdaj v 17. tednu pa je zanosila brez M po ss, imata pa isto G.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?