bolečine v spodnjem delu trebuha (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> bolečine v spodnjem delu trebuha (17.6.2009 19:07:18)

Mene pa že več kot en teden grozno boli v spodnjem delu trebuha, v predelu popka. Delam v skladišču in par dni sploh nisem mogla nost kartonov, ker me je grozno bolelo, ko sem karton pritisnila k sebi. Hodila sem čisto sključena, ker se sploh nisem mogla zravnati, zaradi bolečin. Boli me tudi hrbtenica, noge, ful sem utrujena. Kaj to pomeni? Problem je v tem, da ne morem določit, ali sem utrujena od dela ali od česa drugega?

žab*ca -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (17.6.2009 21:19:48)

Kar napoti se k ginekologu,lahko je za slabo počutje krivo tudi kaj drugega ne samo utrujenost.Znake ki jih opisuješ lahko kažejo tudi na adneksitis(vnetje jajčnikov).

Anonimen -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (17.6.2009 22:09:43)

Hvala žabca. Fora je v tem,da je menstruacija potekala čisto normalno, dva dni za tem pa katastrofa. Bolelo me je ravno tako kot prvi dan menstruacije, ful mi je blo slabo... zvilo me je totalno. Res bo treba it kej teto ginekologinjo pogledat. In ful težko delam, nobene volje nimam in sem dvakratno utrujena. Saj sem bila prej tudi, ko sem delala po 15 ur dnevno, samo zdaj pa ni za govort. Ne boli več toliko kot je, vendar dobro pa še vedno ni. Tudi lekadol ni pomagal.

Majčka* -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (18.6.2009 0:20:34)

Nujno pojdi k zdravniku..jest sm imela iste težave in ker imam zgleda zelo nizek prag bolečine sem takoj letela k zdravniku in glej ga zlomka urgentno in kolikor hiter se da so me pošibali v bolnico, ker sem imela baje že razlit slepič...zjutrej me je začelo bolet, zvečer sem bla pa že na operacijski...bolečina je bila neznosna, bolelo me pa ni na levi strani, kjer naj bi bolelo pri slepiču ampak pri popku, pa želodec, pa vse ostalo, tko da sem mislila da imam neke vrste virozo...torej ne odlašej pa hitro k zdravniku...

ronja -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (18.6.2009 15:05:06)

Si mogoče noseča?

Stran: [1]