Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 17.6.2009 17:09:55
|
|
|
|
Anitka
|
Nakup je precej enostaven. Se prijaviš, izbereš izdelek, ga daš v košarico in opraviš nakup. Plačaš lahko z gotovino ob prevzemu, s kreditno kartico ali po predračunu na TRR.
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 17.6.2009 22:04:59
|
|
|
|
maca m
|
Kako je pa s poštnino?
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 17.6.2009 22:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako kaj je s poštnino? Ja plačaš jo skupaj z izdelkom. Saj imajo kjet na netu pravila poslovanja, a nimajo?
|
|
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 18.6.2009 12:35:31
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Nad 20 evrov ni poštnine!
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 18.6.2009 13:05:18
|
|
|
|
mišk
|
Jst vedno plačam poštarju ob prevzemu paketa. Nad 20 evrov ni poštnine in ponavadi dobim naročeno že naslednji dan. Le nazadnje sem čakala več kot en teden.
|
|
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 18.6.2009 22:47:41
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Kako kaj je s poštnino? Ja plačaš jo skupaj z izdelkom. Saj imajo kjet na netu pravila poslovanja, a nimajo? Se zdaj kaj boljš počutiš, ko si tako osorno odgovorila?
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 18.6.2009 22:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m IZVIRNO SPOROČILO: Otika Kako kaj je s poštnino? Ja plačaš jo skupaj z izdelkom. Saj imajo kjet na netu pravila poslovanja, a nimajo? Se zdaj kaj boljš počutiš, ko si tako osorno odgovorila? Sicer ni bilo v osornem tonu mišljeno ... ampak ok ... se opravičujem, če si ti to tako razumela ...
|
|
|
|
RE: Kako kupovati preko interneta - Babycenter 18.6.2009 23:04:30
|
|
|
|
maca m
|
Ma saj ni panike, ampak nekatere ful osorno odgovarjajo in mi gre to na živce. Se ti pa zdaj še jaz opravičujem, ker sem te napadla.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?