Kaj pa je zdaj to? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Marina_ -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 8:47:20)

Zdravo babike.Sprva nisem hotela tega napisati-potem pa sem si rekla,da morem to delit z vami.:hudicek:bi moral priti danes a o njej ni duha ne sluha!:grrr:Vedno me prsi bolijo 4 pred:hudicek:tako močno-zdaj pa nič!:zmeden:Pa še čakam jo(začnem namreč z klomifenom).Je pa še nekaj.Pred enim tednom so me jajčniki tako boleli,da sem se komaj premikala.To je bilo cca.3dni(ni bila ovulacija!)Kaj zdaj to pomeni??Je pa res,da me boli v križu-drugih znakov za :hudicek:pa res ni.
Testa ne mislim delat,ker nočem spet bit razočarana.:(

enaena -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 8:51:01)

a) Da se nisi kaj prehladila?
b)Si bila pod stresom kej ta mesec, lahko je vplival na tvoj ciklus in počutje (znake)...
c)No lahko si pa tudi srečka :nosecka:, še kak dan - pol pa le naredi test, če ne bo :hudicek:

pozdravček, enaena

PiaM -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 8:52:12)

Pozdravljena.Halo, kaj je zdaj to? Mene šraufa in križ boli, prsa nič, nič povečana kot drugače vedno, zamuja 4 dni, pa testa nočem delat, da ne bom razočarana. Samo teh tabletk ne jem, drugače pa sva v istem zosu!Kot da bi sebe brala.;) Kaj zdaj? Malo še počakat...:zmeden2:

:rozica: :miska: za :modri::roza:

Marina_ -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 8:55:44)

enaena:sva z možekom lepo šla po vrsti in sva ugotovila da se nikjer nisem prehladila ker se zelo pazim!Stres-nebi vedela zakaj:zmeden:

Pia-saj jaz še ne jem teh tablet-zdaj v tem ciklusu jih moram.A tebe tudi to jezi?Boma še počakale?

PiaM -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 8:58:56)

Probala bom počakat do petka, če bo šlo...:zmeden2:;)

Marina_ -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 9:00:20)

Jaz upam da bo ta :hudicek: prišel-če pa nebo pa še toliko boljše;)s testom bom pa še jaz tudi kar počakala

ElaM -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 9:01:09)

Ojla, punce.
Upam, da sta novi :nosecka:.
Treba pa je tud razumeti, da nismo stroji in včasih par dni zamude :hudicek: še nič ne pomeni. Znaki PMS-a in znaki nosečnosti so po dr. Pušenjaku enaki, tako da dilemo lahko reši le test.
Srečno.

Marina_ -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 9:03:06)

Irmy-vse je vredu in prav-ampak kje so znaki za prihod :hudicek::zmeden::zmeden::zmeden:To se mi še nikoli ni zgodilo-nikoli.Vedno imam taka prsa da ne vprašaj-zdaj pa nič:zmeden::zmeden::zmeden:

ElaM -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 9:07:00)

Držim pesti, da bosta :modri:.:bravo:
A si O imela ta mesec? Meni se vse zbrka, če tisti mesec nimam O.
Kolk ti pa zamuja?

Nyah* -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 9:08:43)

Drage moje!

Vas bom kar razveselila: mene so prsi bolele ponavadi kar teden ali vec pred :hudicek:, ta mesec pa nic.

Kriz me je bolel nekaj dni preden bi mogla prit :hudicek:, pa ni prisla.
Nobenih mozoljev, nic zejna kot ponavadi pred M, NIC.

Pa je zamudila en dan, sem delala test in :roza:!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Upam, da bo tudi pri vas tako :miska::miska::miska:!

Marina_ -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 9:09:06)

O je bila tako kot vedno.:hudicek: bi moral prit danes pa nevem kaj se dogaja:zmeden:

Marina_ -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 9:10:31)

Nyah-:bravo::bravo::miska::miska::miska::miska::miska:

Marina_ -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 9:11:37)

PIA M HITRO PO TEST-to so dobri znaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ElaM -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 9:13:14)

Počakaj, do jutri, naredi test in nam sporoči, da sta bili dve :modri:. Do takrat pa držimo pesti.:miska::miska:

kajča -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 9:19:13)

jaz tud držim pesti za :modri:, pa čimprej nam sporoči:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

TANTRA -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 10:03:29)

Ojla, mene pri nosečnosti niso bolele prsi takoj v začetku, šele po 6 tednu.
Jutri naredi test in držim :miska:, da bo :roza::roza::modri::rozica:

anja 26 -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 10:10:06)

Pozdravček

Moja izkušnja s klomifenom: čakala sem da dobim :hudicek: da lahko jemati klomifen in glejga zlomka ni je bilo, ampak po 54 dneh je le prišla:hudicek:. V vseh teh letih ko imam:hudicek:ni nikoli zamudila niti en dan (redna na 28-30 dni). Zgleda da sem se toliko s tem obremenjevala in čakala da je:hudicek: kar dolašala svoj prihod.

Lahko pa si :nosecka: in ti iz vsega srca privoščim.

Lep pozdravček:rozica:

Anja

Neža81 -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 10:38:35)

F_ _ ŠPANARCA, :miska::miska::miska::miska: za :modri::roza:....... :)-:)-:)-

Marina_ -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 10:45:13)

O naša izgubljena HRUŠKA:bravo::bravo::)-:)-:)-

Neža81 -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 10:59:15)

Pa evo mene ..... ma delo sn mela, zaj pa ni dva dni šefa, pa lenarim. Veš da mi je včeraj moj pes trojne f..španarce raztrgal? 7 mesecev je zaj psica stara in si je odprla predal ko je bla sama doma in mi vse štumfe raztrgala. Ko sn prišla domov je mela okrog sebe kakih 6 parov štumfov, med njimi trojne f..šp..! Ko sn vidla tiste preluknane španarce, sn se kr na tebe spomnila :)-:)-:)-

Marina_ -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 11:03:28)

Ja Neža:)-Kaj pa če sem te jaz tako pogrešala na RR da sem se z tvojo psičko to zmenla?;)Zdaj si vsaj na RR prišla ko si vidla raztrgane **** španarce:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Neža81 -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 11:18:21)

Ijeeeeeeeeeee ........frizerka - packa!!! Kake grde besede uporablaš na RR!!!:grrr::grrr::grrr::grrr:
Jaz pa sem se tak trudla in namesto U in K delala _ _ :)-:)-:)-:)- Ti pa kuj direkt napišeš ****španarce
:)-:)-:)-

Marina_ -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 11:38:44)

:ups:Se ti si tudi napisala- kaj ne vidiš:)-:)-

SOONka -> Kaj pa je zdaj to? (24.5.2005 12:01:18)

FRIZERKA, kar si napisala je bilo pri meni, ko sem zanosila. Tudi jaz se nisem mogla hodit od bolecin in sem mislila, da je to prihajajoca M, ampak sem bila :nosecka:

Stran: [1]