lea23 -> RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo nakazovali (18.9.2009 15:15:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tailor mene pa zanima kdo dobi to subvencijo? oz. mi smo mlada 4 članska družina pričakujemo še tretjega člana in moj plačuje preživnino..jaz pa sem izgubila službo sem pa v 7 mes. nosečnosti.on ima minim plačo. ta subvencija ni nič pogojena z mesečnim prihodkom ki ga imate. fora je v tem, da za to subvencijo ( 300€ na vsakega družinskega člana ) lahko zaprosijo vse mlade družine, ki so v preteklem letu kupile svoje stanovanje, gradile hišo, pridobile gradbeno dovoljenje, adaptirale stanovanje, ali živijo kot najemniki ( v primeru najemnine mora vsaj eden od staršev imeti končano fakulteto ). nevem pa kaj se prilaga k vlogi? verjetno priložiš npr. kupoprodajno pogodbo, gradbeno dovoljenje, original račun za adaptacijo od izvajalca,..? moj brat je od staršev dobil stanovanje preko darilne pogodbe, in potem je za adaptacijo, nove inštalacije, beljenje,.. imel privatnike ki mu itak niso izdali računov, pa so mu prošnjo za to subvencijo zavrnili in ni dobil nič.
|
|
|
|