|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujno, nujno pomoč prosim
24.5.2005 8:16:51   
miša1
Saj vem, da ta zadeva ne sodi na ta forum, ampak tu sem najbolj domača.

Ali pripadajo dnevnice za sl. potovanje nekomu, ki ni redno zaposlen ampak ima sklenjeno podjemno pogodbo.

Ali pa če mi napišete link, kjer je kaj več o tem.

Prosim za odg.
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.5.2005 8:28:57   
baguSka
Poglej če boš kle kej najdla:

http://www.racunovodja.com/

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2005 8:44:09   
lacoste7
glede dnevnic je ful odvisno od firme. Bila sem zaposlena v eni multinacionalki, kjer ni nikoli nobeden dobil dnevnice. Slovenske firme pa mislim, da jih kar dajejo. Če jih v tem podjetju dobijo zaposelni, potem jih mora tudi ta oseba. Pri mojem fantu v slovensku firmi pa so dobivali dnevnice tudi študentje - za vse enaki pogoji.

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2005 8:52:51   
CIPRESA
miša tudi jaz ti predlagam da to vprašanje postaviš na forumu računovodje.com, ker se je to sedaj malo spremenilo in dnevnic ne smeš obračunavat kar zmerom, kot včasih. Je ratalo malo bolj strogo.

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2005 9:07:06   
miša1
Ja vem to je sedaj postalo kar zakomplicirano. Vem, da nekateri delajo vse sorte. Sam mene je kar malo strah davčne inšp. in skušam direktorju predstaviti kar je po zakonu, potem pa se naj sam odloči kako naprej.

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2005 12:35:45   
Anonimen
Če so te napotili ti pripada!!!

(odgovor članu miša1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2005 12:41:49   
baguSka
Nej bi :zmeden:

(odgovor članu miša1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......