|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glavoboli v nosečnosti
16.6.2009 22:09:58   
bojbok
Pozdravljeni!

Zanima me, če mi kdo lahko pomaga. Sem drugič noseča in sem v 14. tednu nosečnosti imam pa glavobole čez celi dan. Zbudim se z glavobolom, spat grem z glavobolom..... celi dan imam neizmerne glavobole. Vzamem lekadol pa mi sploh ne prime nič. Prebrala sem tudi da da naj bi pomagala materina dušica namazana na sence, sem probala pa mi ne pomaga. Kaj naj naredim???? Pri prvi nosečnosti nisem imela nikakršnega glavobola.

Hvala lepa za odgovore,

lp, Bojana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glavoboli v nosečnosti
16.6.2009 22:11:42   
Onasiss
Meni je pomagal spanec.user posted image

So what....

(odgovor članu bojbok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2009 23:11:23   
Jančika_
Mene je matralo v prvi nosečnosti tam nekje med 15. in 20. tednom, pomagalo ni žal nič. Je pa minilo točno takrat, ko sem začela jemati železove tablete. Mogoče po naključju, mogoče ne, ne vem.

Aja, spanec mi ni pomagal, ker me je v vodoravnem položaju še bolj bolelouser posted image . Tako da sem nekaj časa spala praktično napol sede.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.6.2009 23:12:25 >

(odgovor članu bojbok)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2009 23:17:00   
tailor
tudi jaz sem imela te težave na začetku,potem pa kar na lepem izginejo.zdaj sem v 21 tednu in prihajajo drugi problemi ,zjutraj ko vstanem mi odpove leva noga boli pa ko user posted image in čez dan imam tudi  ta problem.to sem imela tudi pri drugi nosečnosti. ampak bomo že kajne?user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2009 9:21:13   
kaminek
da se pridružim: jst sm mela tudi glavobole, skoraj vsak dan od 10. tedna pa do 25. tedna. pomagalo mi ni nič. tudi lekadol, spanec itd. itd. ko me je začelo, me je bolelo kot user posted image  oz. bolje rečeno jst nism mela navadne glavobole ampak  migrene.
probaj spit multivitaminske šumeče tablete, 1x na dan, pa velik navadne negazirane vode.

kako je pa s pritiskom? otekanjem? bodi pozorna in opozori svojo G, da ne bi šlo slučajno za preeeklampsijo.

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2009 9:47:04   
Lenck
meni je pomagala turška kava (ki je prej nisem pila)

potem so pa minili sami od sebe oz. so veliko redkejši.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?