Histerija od hudica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Histerija od hudica (24.5.2005 10:03:56)

Veste kaj, tole je pa že kar za na CSD prjavt :zmeden:

Gina -> Histerija od hudica (24.5.2005 10:07:28)

Jaz pa mislim, da gre tukaj ravno za to, kdo bo uveljavil svojo voljo. Nekateri otroci so zelo trmasti po naravi. Jaz sem zelo redko trmasta in pri večini reči težko vztrajam. Zato je pri nas tako, da naš mali izsiljuje samo mene. Moj:love: ne bo popustil za nič na svetu in pri njem se je mali drl mogoče 3x, sicer pa nikoli. Zakaj? Ker se moj čisto nič ne sekira, če se mali dere. Mirno dela naprej, kar pač dela, ali se mu zasmeji, v glavnem pravi, da njega pa izsiljeval ne bo nobeden. In ima vedno mir. Vedno. Jaz pa jok zelo težko poslušam, pa posledično začnem malega zabavat, mu preusmerjat pozornost, ga nosit, kaj vem kaj še. Ampak ti povem, da to ne mine, ampak preraste v zmaraj hujše cviljenje, tuljenje in zahtevanje svojega. Vem. Imam enega ultra ekstra trmastega otroka doma. In ti povem. Splača se biti bolj trmasta zdaj, pa na lep način, kot da se boš še leta in leta ukvarjala s tuljenjem in zahtevanjem svojega. Govori ti pa nekdo, ki tega ne zna prav dobro in pripoveduje zdaj tudi sebi. Moj mali sicer ni tako zelo trmast kot naša bejba, niti do kolen ji ne seže, ampak vseeno...

mamsi -> Histerija od hudica (24.5.2005 10:13:19)

Po moje bi blo pa fajn, da mu nečesa, zarad česar zganja histerijo, nikakor ne popuščaš, ampak mu preusmeriš pozornost. Moja dostkrat nekaj hoče (cukat rože, al plezat po omarah, al pa kej druzga, ki si zapiči v glavo...), in se že pripravlja na jok, ko ugotavlja, da ji ravno ne uspeva najbolje. Tkrat jo peljem drugam, k dugim igračam, al pa clo ven, pa žogo brca in je okej. Je bla pa enkrat samkrat tolk sitna, da sm rekla, vse kar je prov. Sm jo dala v hojco in jo pustila, da se je mal zdrla, pol je bil pa mir.;)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]