Meceno -> JULIJKE (24.5.2005 11:21:07)
|
HI-HI-HI :)-:)-:)- Mi moramo pa roza oblekice kupovat :)-:)-:)-(bobek05 , za en špricar :bravo:) Je Dr Japelj vprašal , če kaj že vema , pa se moj :love: iz stola oglasi ; NIČ ŠE NATANČNO !:)- Potem pa jaz , da se je kao prejšnjič videlo oz se je premalo še razvilo , pa se je G. nasmejal in rekel da on vidi črtici :)-:)-:)-:)- in da ziher bo ali njegova ali trditev G. iz MB bolnišnice držala . Moj :love: pa , saj tretja možnost je skoraj nemogoča , Dr. Japelj pa da je tudi že to možnost videl in ni tako malokrat :zmeden2: (pol tič pol miška ) SI MORATE MISLIT :zmeden2: V glavnem , najina :duda: , je definitivno punčka in zadevo imamo posneto na kaseti , se je pa v času , ko smo jo gledali v obraz tako nastavljala , pa mežikala z očmi , da se je moj :love: samo :)- , tako da se že sedaj spogleduje kaj še bo . Glede dolžine in koliko je težka je moj :love: izračunal , da ima prib. 1700kg in da je dolga nekje 39cm , kar je G. samo pritrdil oz so odstopanaja , ker je težko od točke do točke nastavit in to je tisto kar je problem poleg tega , da se se sključeno drži . Drugače ti pa noče povedati kako je otrok težak , samo je moj skos namigval zraven , pol ja pa zinil . Izvide pa dobiva po pošti, ker se je :love: mudilo na sestanek , ki ga je prestavil zaradi mene , sem zjutraj vsa objokana ugotovila da z UZ ne bo nič , potem pa se me je usmilil in poklical Francoze naj ne bojo hudi , ker pričakuje :duda: in njegova punca :(( ker ,.... V glavnem mi je šel na roko , še dobro da so ti ljudje razumni , ker če bi izgubil posel ne vem no :zmeden2: saj ga ne bi , sodelujejo kar nekaj let skupaj , moj jih ni nikol še zafrknil , nikoli pa se ne ve . Joj , sem se razpisala :ups: Za Maliko pa držim pesti :angel:, me je kar stisnilo , sedaj pa moramo me julijke res razmišljat o porodu , ker me sedaj oz še do včeraj ni nič stiskalo pri srcu , me danes kar . Punce , naj vas tašče , pa ljudje ki mislijo da so idealni v :nosecka: ,ne ovirajo , ker me smo najlepše , pa najbolj lušne , pa vesele , ..... Razvajajmo se , če se še niste začele , je sedaj skrajni čas !;) Lp Meceno Aja , z nogometno zvezo iz moje strani ne pričakujte veliko , bom pa Minjo trenirala za eno "( sexsi??? )"navijačico . :)-:)-:)-
|
|
|
|