simonas -> kofetkarice? (24.5.2005 7:47:31)
|
Dobro jutro punce! Jaz pa sem malo bolj pozne sorte. Ko pridem v sluzbo je najprej na vrsti kuhanje :kava:, potem si na mizo razporedim papirje, ki jih je treba danes razrešit, nato pa hop na maile in na RR, da vidim kaj se novega dogaja, potem pa se zakopljem v delo. Zdaj do četrtka bo prav pestro, saj sem dobila kup nekega drobnarijskega dela zaradi razlage. Pa bo že. Vsaj dan tako hitro mine, da se sploh ne zavem, pa že lahko grem domov. Udb kako si? Kako je počutje? Jaz sem po starem. Nič kaj dosti mi ne manjka in rahlo sem prestrašena. Pa tako pozno imam pregled. In kakšne :muca: imaš? Meni je moj čez zimo poginil, pa smo vsi tako jokali, da si letos še nismo novega nabavili. Sem pa rekla, da ko si bom, si bom verjetno nabavila kar dva. Zato pa zdaj enega potepuškega hranim. Saj žival mora jesti. Bodoče :nosecka: kako pa ste ve? Nikakor ne obupat. Jaz sem že tudi skoraj, pa sem si rekla, da ne bom več računala, ne bom si več merila BT in ne bom več razmišljala o tem kdaj moram :sloncek::sloncek::sloncek: in kako in ravno tisti mesec je ratalo. Težko za verjet ampak je res. Lep dan! Simona
|
|
|
|