pika** -> Gašper je bikec (24.5.2005 0:04:36)
|
Z našim malim sončkom določava urnik. Mami je Gašper šele zdaj dovolil, da na kratko napiše, kako se je odločil prijokati na svet. :duda: 6.5. ok.20.00 sem še pisarila post in odgovarjala Amoss ali ima popadke ali ne . In glej ga šmenta, v resnici sem jih imela jaz. Ob 23.00 sva z atijem bila že na poti v porodnišnico. Ker nismo iz Lj , me je bilo najbolj strah, da mi bo nekje na poti odtekla voda. Malček je do konca vztrajal v prečni legi. :duda:. pa še 3 tedne pred rokom.:ups: Po sprejemu in CTG se je ostalo dogajalo s svetlobno hitrostjo. Urgent na mizo, britje, nobenega klistirja ...:ups: - pik v žilo , masko na faco in že sem bila v deželi sanj. 7.5. ob 00.49 se je s carskim rezom rodil Gašper težak 1830 g in dolg 42 cm. :sloncek::sloncek::sloncek: Naš fantič je bil prelahek, zato sva ostala v bolnici kar 12 dni.:muca: Imava malce problemčkov z dojenjem, ker je še premajhen in prešibak, zato se hraniva po flaški z mojim izbrizganim mlekom.:muca: Nosečke:nosecka:, uživajte s svojimi bušiji, Pozdravčki od Gašperja in mamice:muca::muca::muca:
|
|
|
|