Program za slike (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Program za slike (23.5.2005 23:36:14)

Prosim za vašo nujno pomoč. Čisto sem že obupana. Zadeva je naslednja: bliža se naš krst in rada bi sama pripravila vabilo. Za to bi uporabila Nejcovo sliko, ki bi jo malo preoblikovala, da bi zraven vstavila še tekst vabila. Zdaj pa problem. Naložila sem si program Photoshop 9.0, Adobe Image Ready, zdaj pa nimam pojma, kako se to naredi.
Kako mi lahko pomagate? V katerih programih delate ve in ali katera obvlada ta moj program, da bi mi razložila po korakih, kaj naj delam. Dva dni že buljim v Help in probavam različne stvari, pa ne rata nič.:((:((:((:(( meni pa se tako mudi, ker jih moram dati še razvit do konca maja, da bom dobila po znižani ceni.
Rada bi Nejcovo glavo vstavila v kak oblaček ali srček, vse okoli tega bi spremenila v neko barvno ozadje in potem bi pod glavo napisala tekst. Sem razumljiva?

Prosim za pomoč. Če katera pozna kak program za oblikovanje slik, ki je manj zaj.... kot ta, mi prosim, sporočite.

Anonimen -> Program za slike (24.5.2005 0:00:18)

A mi poveš, kaj bi rada in pošlješ slikce, je cca. 10 min dela z vsem skupi - piši na privat.
Če se mudi, te bom dala pred vrsto. A je prav?
Zame bi bilo to res cca. 10 min. dela,zato ne se sekirat.
Pa ne obupi prehitro... :((

MEGY_Patricija -> Program za slike (24.5.2005 10:41:28)

Pozdravljene !

Tudi sama bi rada kaj novega ustvarjala ,čeprav niti ne vem v čem je tukaj svar a iz slik iz digitalnega fotoaparata lahko narediš voščila??????????

Anonimen -> Program za slike (24.5.2005 10:44:59)

Ja, jaz bi naredila vabilo, ker sem enega takega prejela pred časom tudi sama. Najbolj pa so me navdušile slike od avtorice Zad3ta. Poglej si med albumi njene umetnije, ful dobre so.

bunkica -> Program za slike (24.5.2005 11:22:26)

Ja res ma ful dobre tele fotke...........mam cd,sam se še ne znajdem preveč............še vedno ugotavlam kaj in kako............je kr zapleteno.........drgač pa je moj starejši sin kr vse že pogruntal...........se vidi,da me emšo preganja...............

res je enkratno kaj vse se da narest.........

:rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]