slovenka -> RE: teža, posvetovalnica 9m (16.6.2009 22:48:18)
|
Naša se je tudi v tem času zredila točno za 800g. Iz 7200 na 8000g. Je pa bila bolj majhna - 71 cm. Pa naša P ni nič jamrala, je bila čisto zadovoljna. Je naša tudi tak migec, že od 3 meseca ni pri miru, kar je bilo takrat res neverjetno - ko je plazila po tleh po hrbtu... tako da mene sploh ne čudi, da ni bolj okrogla. Ampak je čisto ta prava. Ti kar presliši P. Eh, tisto podvojil-potrojil - to ne more biti. Kaj potem tisti, ki se rodi s 4,5 kg, mora imeti pri 1 letu kar 13,5 kg? To je sigurno preveč. Tisti, ki pa ima pri rojstvu 2 kg, pa ima za 1. RD sigurno več kot 6kg. Tam dobrih 9kg naj bi imeli pri 1 letu. Pa bo tvoj tudi imel. Naša se je sedaj od 9-11m kar bolj začela rediti, ker več spi, pa tudi bolj močno hrano je kot prej, manj sadnih kašic in tega, pa več krompirja, testenin, mesa... Mislim, da je sedaj že kar fajn preko 9kg. Sem pa vesela, da imamo mi fajn P, ki ni nikoli komplicirala zaradi kakšnih 100g, ampak je samo gledala, kako živahen in vesel otrok je in kake gimnastike ji je izvajala na tisti mizi...
|
|
|
|