Gina -> RE: Katoliški vrtec - kakšne izkušnje?? (22.6.2009 21:20:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: neisha80 Moja hčerka obiskuje katoliški vrtec(slomškov_sl.bistrica).Zelo smo zadovoljni. Vzgojiteljice niso nune,ampak čisto običajne vzgojiteljice.Ne grejo v nobene skrajnosti ,da pa molijo pred jedjo,praznujejo tudi god,veliko noč itd,obiščejo kdaj cerkev,se pa meni ne zdi nič slabega. Takole približno je bilo v Logatcu, kjer sem imela svoje otroke. Ker nisem dobila običajnega vrtca, sem se le odločila (zelo skeptična takrat) vpisati otroka tja. Ma sploh ne morem povedat, kako trapaste predsodke sem imela, pa kako strašno navdušena sem bila potem. Krasen vrtec. Res, same pohvale.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Moji otroci so bili tudi 100x bolj zadovoljni kot prej v navadnem mestnem vrtcu v Ljubljani, ker je bil vsak številka, delali pa niso kaj dosti. Tile mali vrtci imajo še eno prednost, namreč to, da so majhni in da se vsi med sabo poznajo. Pa tukaj so res fajn reči počeli. In predvsem so bili zaposleni predani poklicu - pa ne kakšnemu fanatično verskemu, ampak poklicu vzgojitelja. Tiste osnove vere pa ne vem kako bi lahko komu škodile. No tako jaz že dolgo reči vidim. Pa ne da bi zato bili navadni vrtci zanič, sploh ne. Danes imam ta malega v navadnem državnem vrtcu, ker smo se selili vmes in mi je bil 20km ovinek prenaporen za vozit vsak dan v dve smeri in je tudi ta naš novi vrtec fajn. Spet ker je majhen vrtec, pa ker se vsi poznajo in spet ker je osebje fajn.
|
|
|
|