katere krema za sončenje uporabljate v nosečnosti? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sju -> katere krema za sončenje uporabljate v nosečnosti? (16.6.2009 11:48:54)

?????

LP;

lukec -> RE: katere krema za sončenje uporabljate v nosečnosti? (16.6.2009 11:56:23)

Jaz nisem nič drugačne!

urshak -> RE: katere krema za sončenje uporabljate v nosečnosti? (16.6.2009 12:27:52)

jaz se ne sonči, tudi ne vem, če je pametno zaradi pregrevanja

Anonimen -> RE: katere krema za sončenje uporabljate v nosečnosti? (16.6.2009 13:07:38)

Tista, ki ustreza tvoji koži. Ko sem imela že barvo, sem se mazala tudi z oljem.

Netopirčy81 -> RE: katere krema za sončenje uporabljate v nosečnosti? (16.6.2009 13:10:01)

Ni treba komplicirat. Tisto kot si dosedaj. Drgač pa kot že punce pravijo, ne nastavljaj se preveč in ne na ta hudi vročini.

čebelca2 -> RE: katere krema za sončenje uporabljate v nosečnosti? (17.6.2009 10:21:03)

jst mam od Dr. Hauschka kremo za sončenje za otroke (spf 30) - nudi visoko zaščito in mineralni filter (ki za razliko od ostalih krem naredi filter na koži, ostale kremem imajo večinoma kemični filter), je pa res da se sončenje odsvetuje, jst kremo namažem na obraz, vrat in roke, kolikor imam pač izpostavljeno zaradi oblačil. včasih se pač zaradi določenih opravil soncu ne moreš izogniti, namenoma se pa ne bom sončila.

nežka -> RE: katere krema za sončenje uporabljate v nosečnosti? (18.6.2009 6:10:15)

Meni niti ne paše ne vem koliko se sončit, sicer pa uporabljam naravno Avalon mleko s faktorjem 22.

giotti -> RE: katere krema za sončenje uporabljate v nosečnosti? (18.6.2009 15:20:21)

IZVIRNO SPOROČILO: čebelca2

jst mam od Dr. Hauschka kremo za sončenje.

Jaz tudi ne glede na to, ali sem bila noseča ali ne. Krema je ZAKON, pa čeprav se tako zelo težko vpije v kožo in si še ves bel po njej. Ampak videz ni tako pomeben kot kvaliteta oziroma sestavine, ki so popolnoma naravne in biološko pridelane.

Stran: [1]