Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 23.5.2005 22:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Enega takega sem videla v Neckermanu ali eni podobni reviji.
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 7:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce maskje blizu S'Oliver, pejt pogledat, nekej podobnega sem zadnjic vidla v NM.
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 7:31:29
|
|
|
|
dory
|
U ja S.Oliver...al pa morgan...mogoce naf naf
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 7:48:11
|
|
|
|
GoYa
|
S.Oliver v LJ nima. Mogoče pa do NM skočim ;). Ja, še naf naf nisem pogledala. Hvala.
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 7:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa vsaj vpras ce so imeli, ali pa naj poklicejo drgam. Sicer nisem sigurna, da je bel z rdecimi vrtnicami, neki podobnga je pa blo. Ej, ves kaj, bom jst kasneje, okoli 10 tih skocila pogledat, pa ti javim, a je prav?
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 8:14:45
|
|
|
|
GoYa
|
al bina, če boš lih imela kakšno pot v tja. drugače pa se ne rabiš obremenjevat zaradi mene :ups:
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 8:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Al je tako bliz, da ni za povedat...mi ni panike. ;) Kaj se pa zamudim, skocim, pa je...ce zastonj, pa zastonj. Bom naredila to zate. ;)
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 8:33:46
|
|
|
|
Mina1
|
GoYA:): nekaj podobnega imajo v Sislyu v LJ na Čopovi v izložbi. Je kar lušten. Je pa več rožic, podlaga pa bela. pa-pa Mina1;)
|
|
|
|
Iščem bel reklc z rdečimi rožami 24.5.2005 8:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Lanska kolekcija v S Oliverju, pa v NAF NAFU če majo letos kaj takega še ne vem. Za lansko kolekcijo pa sem 100%
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?