Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova marela Peg Perego SI 16.6.2009 10:10:37
|
|
|
|
J.L.
|
mi ga nimamo, vendar je ful lušten.
|
|
|
|
RE: Nova marela Peg Perego SI 16.6.2009 14:03:25
|
|
|
|
jera3
|
Tudi mi ga nimamo, imamo Plikota, ampak mi je zelo všeč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.6.2009 15:11:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nova marela Peg Perego SI 19.6.2009 13:13:11
|
|
|
|
frutka_
|
Moja prijateljica ga ima in je super zadovoljna. Zelo okreten predvsem pa ultra lahek!
|
|
|
|
RE: Nova marela Peg Perego SI 24.11.2009 1:41:21
|
|
|
|
De Facto
|
Pozdravcek, tiste, ki ga imate, dajte porocat kako ste zadovoljne z Peg Prego Si. Tako zelooo mi je vsec!!!
|
|
RE: Nova marela Peg Perego SI 14.1.2010 15:02:45
|
|
|
|
Sončni nasmeh
|
Pozdravljene! Se je mogoče že "našla" srečna uporabnica vozička peg perego si? Bi mi res prav prišel nasvet, kako se kaj vozi in kako se kaj obnesejo enojna štiri kolesa za razloko od štirih dvojnih, ki so klasika pri marelah!?
|
|
|
|
RE: Nova marela Peg Perego SI 18.1.2010 13:50:52
|
|
|
|
luckyy
|
Imamo marelo Peg Perego Si, kupili smo jo predvsem zaradi vizualne všečnosti. Voziček je dobro vozen, vendar nič posebnega. Primerjave z drugimi marelami nimam, saj nisem uporabljala nobene druge. Je pa lepa.
|
|
|
|
RE: Nova marela Peg Perego SI 20.1.2010 0:58:49
|
|
|
|
Sončni nasmeh
|
Hehe, lepa pa je res :)! Ma ce ga imate, me pa res zanima, ali so zadnja kolesa naravnost ali stojijo malenkost postrani? Videla sem ga namrec v trgovini in so postrani ? To se mi ravno ne dopade ! Mi je pa vsec, ker se podaljšajo roči, pa strehica gre dol, da ne rabis senčnika, lahek je, poleže se skoraj do dol,...! Kako se pa vozi po različnih terenih - makedam, zemlja?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?