yes yes yes (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nannn -> yes yes yes (23.5.2005 21:23:03)

No takole pa smo od prvega pregleda :bravo:....ne morem vam opisat kaksni obcutki so v men :sloncek: Od cetrtka ko sem bila na urgenci je bil moj :duda: velik 6mm danes je moj :duda: velik 12.5mm :love: se sedaj ne morem verjet da je v tako kratkem casu zrastel za enkrat vec...vse je v redu in kot bi moralo biti za ta teden :nosecka: je pa potem poklicala v ordinacijo tudi mojega fanta in mu pokazala ter razlozila kje je :duda: srcek mu tako lepo bije kot da bi nekaj na ekranu zmrkal...jupiiii kok sem vesela...ta teden sem sicer se doma potem pa grem lahko v sluzbo...seveda se vedno moram zelo paziti na sebe...vsem puncam ki se niso bile na pregledu zelim velikkooo srece in zdravega :duda: :):)
Aja je pa glede na velikost ze povedala rok PDP naj bi bil 14.01.06 tako da mam feeling da se bo se spreminjal PDP...

Nannn :nosecka:

Anonimen -> yes yes yes (23.5.2005 21:28:08)

Joj, končno! Mene je pa že skrbelo, da sem ti ZS poslala! Še jz sem vesela, sem da je vse v redu (čeprav te ne poznam) :bravo::bravo:
Zdej pa samo pazi nase in na svojo :duda:, s šefom se pa tudi odkrito pogovori, da ne bo kasneje kakih zadreg.

Srečno! :angel:

tinkamiška -> yes yes yes (23.5.2005 21:34:21)

Juhuuu:bravo::bravo::bravo: samo, da mali pikec pridno raste:rozica::rozica::rozica:, pa da srček lepo bije, pa da je G tvojga noter spustila:):):)
No vidiš, danes je pa res lep dan za tabo:)

Vse lepo še naprej!:rozica::rozica::rozica:

Tinka:sloncek:

Tiamo -> yes yes yes (23.5.2005 21:35:13)

Čestitke,

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

nejca1 -> yes yes yes (23.5.2005 21:36:15)

Res sem vesela zate! Upam, da bom tudi jaz 31.5. zagledala srček naše pikice. Teden bo res še dolg, še zlasti ker se ne počutim nič nosečniško. Upam, da me katera od tegob le doleti, da bom mirnejša in tako vedela, da se nekaj le dogaja.

Držim pesti zate in tvojo pikico.:metulj:

Nannn -> yes yes yes (23.5.2005 21:42:09)

ja punce ste pa res face :)-:)- za mano je res en lep dan...uf sam se direktorja mam na grbi :)

Tudi vam zelim da bo vse v redu...hvala in za vsako en veeelik sopek :rozica::rozica::rozica:

Nannn 9nebesa

cmokec -> yes yes yes (23.5.2005 22:01:35)

Nannn, čestitke za tvojega borca. pa kolk je zrasla pikica. :)-:)-:)-:)-:)-:)- A si kaj slišala: Mami, ti si najboljša in jaz ne grem nikamor. 9nebesa9nebesa Če nisi, si pa umij ušesa. :)-:)-:)-:)-

PiaM -> yes yes yes (23.5.2005 22:16:34)

Sem res vesela zate in za tvojo pikico, da je vse vredu!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Nannn -> yes yes yes (23.5.2005 22:59:50)

o cmoki hvala :)-:)-kdaj prides na coffe?Upam da se ta teden ampak prej me poklic...

Pia tud tebi hvala za lepe zelje :)...

Nannn :kuza:

simonas -> yes yes yes (24.5.2005 7:51:42)

:bravo::duda::bravo::duda::bravo:

tulipan -> yes yes yes (24.5.2005 11:47:13)

Čestitam, le tako naprej, zdaj bo sigurno vse bo v redu!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]